PTT’den SMS İle Başvuran Emeklilere Anında 50 Bin TL Destek
  • Finans 365
  • Kredi
  • PTT’den SMS İle Başvuran Emeklilere Anında 50 Bin TL Destek

PTT’den SMS İle Başvuran Emeklilere Anında 50 Bin TL Destek

Emekli vatandaşlara parasal destek, PTT tarafından sunulmaya devam ediliyor. 50 bin liraya kadar SMS ile başvuru yapan bütün emekli vatandaşlara PTT'den şartsız ve kefilsiz kredi avantajı...

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:05
PTT’den SMS İle Başvuran Emeklilere Anında 50 Bin TL Destek
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Emekli maaşına ek bir şekilde kredi arayan vatandaşlara PTT’den büyük bir avantaj geldi. Son zamanlarda artış gösteren ihtiyaçlara ilişkin parasal destekleri arayan vatandaşlara özel bir şekilde başlatılmış olan kredi kampanyası bağlamında bütün emekli vatandaşların faydalanması sağlanacak. Üstelik sadece kısacık bir SMS ile çok kolay bir şekilde hemen bütün emeklilerin başvuru yapması da mümkün.

Aktif Bank ile PTT işbirliği çerçevesinde sağlanan kredi kampanyası bağlamada 50.000 liraya kadar finansman ödemesi yapılıyor. PTT, işyerlerine dahi gitmeye gerek olmadığını bütün emekli vatandaşların sadece oturdukları yerden SMS ile kredi başvurusunda yapması avantajı sağlanıyor. Düşük faiz oranları ile uygun ödeme seçenekleri aracılığı ile pek çok emekli vatandaşın nakit gereksiniminin karşılanması Böylelikle hedefleniyor.

PTT emekli kredisi hesaplama

Şartsız, kefilsiz bir şekilde PTT 50.000 liralık kredi kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşları avantajlı teklifler sunulmaya devam ediliyor. Avantajlı faiz oranları, 36 aylık vade imkanı ile uygun ödeme seçenekleri aracılığı ile pek çok emekli vatandaşların acil nakit ihtiyacına çözüm üretmek amacıyla hareket eden PTT’nin bu mükemmel kampanyasından yüzde 2.39 faiz oranı ile başlangıç yapan faiz oranları ile sağlanacak kredi kampanyası bağlamada 10.000 TL açısından aylık 449 liradan başlayan taksitlerle bütün emekli vatandaşların PTT emekli kredi desteğinden faydalanması hedefleniyor.

PTT SMS ile kredi başvurusu nasıl yapılır?

PTT’nin emekli vatandaşlara SMS kredi kampanyasından faydalanmak isteyen kişiler açısından kredi başvuru yolları sunulmaktadır. Aralarında 1’er boşluk bırakılarak büyük harflerle “EMEKLI TCKN GG/AA/YYYY bu şekilde doğum tarihi kazılarak 3050’ ye kısa mesaj gönderilir. Başvururum hemen sonrasında onay alınması durumunda başvurusunun tamamlanması açısından çeşitli yönlendirmeler Zaten PTT tarafından yapılacaktır.

PTT’nin emekli vatandaşlara özel bir şekilde sağlamış olduğu kremi kampanyasından faydalanmak açısından kolay bir şekilde başvuruların SMS ile yapılması mümkündür. Söz konusu krediden maaşını PTT iş yerlerinden emekli vatandaşların faydalanması mümkündür. Maaşını PTT üzerinden alan bütün emekli vatandaşlar, şubelere dahi gitmeye gerek olmadan PTT SMS ile kredi kampanyasından faydalanarak 50.000 liraya kadar kredi nakit desteğinden faydalanabilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP