Ziraat Bankası Emeklilere Özel Konut Kredisi Kampanyası
  • Finans 365
  • Kredi
  • Ziraat Bankası Emeklilere Özel Konut Kredisi Kampanyası

Ziraat Bankası Emeklilere Özel Konut Kredisi Kampanyası

Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar için Ziraat Bankası harekete geçti. Emekli vatandaşlara yönelik hazırlamış olduğu kredi kampanyası ile beraber artık herkes, çok rahat bir şekilde ev sahibi olabilecek. Detaylar haberimizde...

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:05
Ziraat Bankası Emeklilere Özel Konut Kredisi Kampanyası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye‘de üç kamu Bankası’ndan biri olan Ziraat Bankası, düzenlemiş olduğu kampanyalarla müşterilerinin gönlünü kazanmaya devam ediyor. Emekli maaşlarını Ziraat Bankası’ndan çeken vatandaşlara yönelik hazırlamış olduğu konut kredisi kampanyası da adeta ‘dar günün dostu’ dedirtti.

İçinde yaşamış olduğumuz günümüz koşullarında ev almak pek de kolay değil. Ev fiyatlarının artış göstermesi başta olmak üzere konut kredi faizlerinin yükselme eğiliminde olması ve meydana gelen ekonomik daralma ev alma hayali bulunan vatandaşların bu hayallerini rafa kaldırmasına sebep oluyor.

 Emekli maaşlarının Ziraat Bankası şubelerinden çeken vatandaşlar açısından pek çok avantajlı kredi imkanı tanınıyor. Emekli olduktan sonra 1 konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar açısından özel faiz oranları Ziraat Bankası tarafından sunuluyor. Bununla beraber 120 aylık vade seçeneği şeklinde vatandaşlara sunulan bu krediyi çok avantajlı.

Ziraat Bankası En Uygun Konut Kredi Faiz Oranlarını Kamuoyu İle Paylaştı

Emekli yurttaşların bütçelerini yakından düşünen Ziraat Bankası konut kredisi kampanyasında faiz oranlarını da indirdi. Emekli vatandaşların rahat bir şekilde ödeme işlemlerini gerçekleştirebilecekleri seviye ortaya çıktı. Bunun üzerine 100 bin liralık kredi alacak bir emekli vatandaşın 120 ay vade ile ödeme yapabileceği bir portre çizildiği. Sadece yüzde 1.29 şeklinde gerçekleştirilen faiz oranı ile bu durumda 100.000 liralık bir kredi açısından aylık taksit tutarı 1642 lira olarak açıklandı. Bu aylık kira öder gibi bir rakam ile ev sahibi ormanın önünü açıyor. Ziraat Bankası Birgül emekli vatandaşları her zaman korumaya ve onlara özel fırsat kampanyaları sunmaya devam ediyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP