Vakıfbank’tan Herkese Ve Her Hesaba Uygun Konut Kredisi Kampanyası!
  • Finans 365
  • Kredi
  • Vakıfbank’tan Herkese Ve Her Hesaba Uygun Konut Kredisi Kampanyası!

Vakıfbank’tan Herkese Ve Her Hesaba Uygun Konut Kredisi Kampanyası!

Tüketici kredilerinin sonrasında konut kredisi, tüketiciler tarafından en çok tercih edilen kredi çeşitlerinden biridir. Hayalini kurduğu evi satın almak isteyen kişilerin, başvurdukları yer bankalarda. 3 kamu bankasından biri olarak faaliyet gösteren Vakıfbank, her keseye uygun konut kredisini veriyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:05
Vakıfbank’tan Herkese Ve Her Hesaba Uygun Konut Kredisi Kampanyası!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konut kredisi başvurularının gittikçe yaygın bir hal kazandığı bir ortamda, sizlerde kendi konut kredinizi Vakıfbank‘tan alabilirsiniz. Vakıfbank sarı panjur konut kredi paketine göz atmanızı tavsiye ediyoruz. Detaylar ve çok daha fazlası haberimizin ayrıntılarında…

Vakıfbank’tan Dev Kredi Kampanyası

VakıfBank, konut kredisinin tahsisinde oldukça cömert bir şekilde davranıyor. Banka tarafından aranan koşulları sağlayan resmi gelirliler, konut kredisi çekmek suretiyle hayallerindeki evi satın alabilir. Sizlerde hayalini kuran evini satın alan kişiler arasına katılmak istiyorsanız online başvuru işlemlerini gerçekleştirmek kaydı ile ön başvuruda bulunabilir veya almak istediğiniz evin tapu fotokopisi ile birlikte en yakın Vakıfbank şubesine gidebilirsiniz. Konut kredisi oranlarının inanılmaz biçimde yükselmesi ile beraber ev sahibi olmak isteyen vatandaşların canı sıkıldı ancak Vakıfbank imdada yetişti ve harika bir konut kredisi kampanyasına imza attı. Vakıfbank; yüzde 1,29 oranından başlayan konut kredisi faiz oranları ile kelimenin tam manası ile piyasaya yön vermeye başladı pek çok bankanın aksine hemen herkesi ev sahibi yapma mottosuyla hareket eden bu banka, ev alacak kişilerin bu aralar en büyük destekçisi olmaya devam ediyor.

 Vakıfbank, Uygun Konut Kredisi Oranları İle Fark Yaratmaya Devam Ediyor

Vakıfbank tarafından maksimum konut kredisi vadesi olarak açıklanan 10 yıl ve daha da üzerinden kredi kullanan vatandaşlar Birgül 150.000 lira için her ay 2465 lira ödemek zorundadır. Bu kredinin toplam Bedeli ise toplamda 295840 liraya kadar çıkıyor. Evim daha da iyi olsun düşüncesi ile hareket eden kişilerin daha yüksek tutarda kredi çekmeyi talep etmeleri halinde 10 yıl vadeli 200.000 liralık konut kredisi paketini de tercih etmeleri mümkündür. 150.000 Lira yerine 200 bin lira konut kredisi çekecek vatandaşlar ise her ay bankaya 3287 lira ödemek zorundadır.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP