DOLAR

32,6023

0.39%
EURO

34,7711

0.07%
ALTIN(gr)

2.496,58

0,51%
BİST 100

%
Bu Platform, 400 Milyon Dolarlık Fon Duyurusu Yaptı

Bu Platform, 400 Milyon Dolarlık Fon Duyurusu Yaptı

Secret Network, platformun ekosistemini geliştirmek hedefleri doğrultusunda çok önemli bir yatırım firmasının katılımıyla 400 milyon dolarlık fon oluşturduğunu açıkladı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:06
Bu Platform, 400 Milyon Dolarlık Fon Duyurusu Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Veri gizliliği felsefesi dahilinde 1 blok zinciri projesi olarak bilinen Secret network, bugün itibarıyla 225 milyon dolar değerinde yeni bir ekosistem fonu ile 175 milyon dolarlık da  girişim hızlandırma havuzu oluşturduğunu resmi hesabından açıkladı. Totalde 400 milyon doları bulan fonun ise 25 kuruluşun destek vermesi ile beraber ortaya çıktığı açıklandı.

Secret Network platformu tarafından yapılan açıklamada diğer taraftan Alameda, CoinFund, DeFiance Capital ile HashKeyf’in aralarında bulunduğu pek çok yatırım firmasının SCRT satın alarak Secret ekosistemine katılım sağladığını açıkladı. Bu firmaların ver gizliliğinin önce elendiği Web 3 teknolojilerinin tanınması ve benimsenmesi hususunda ise Secret Network ile beraber faaliyet göstereceği ifade edildi.

 225 milyon dolar değerinde ekosistem sonu ile Secret Network, sistemin merkezsiz ve NFT’ler dahil, uygulama katmanını, altyapısını ve araç gereçlerini genişletmeyi amaçlıyor. Diğer taraftan, SCRT ile finanse edilecek olan 175 milyon dolar değerindeki hızlandırıcı havuzunun ise kullanıcı benimsenmesi ve tanıtımını artırmak amacı ile sermaye başta olmak üzere hibeler ile ekosistem teşvikleri sağlamak doğrultusunda kullanılacağı kaydedildi.

DeFiance Capital kurucu ortağı Arthur Cheong, konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada:

“Defiance, front-run’a karşı dirençli DEX’ler, gizli NFT’ler ile daha fazlası gibi devrimsel teknolojileri mümkün kılan, varsayılan olarak gizliliğe dayalı Tek akıllı sözleşme blok zinciri olan Secret Network’u desteklemekten heyecan duyuyor.”

Dedi.

400 milyon dolar değerinde fonun SCRT’in şimdiye kadar çok önemli bir etkisi ise henüz meydana gelmedi. TSI 23.30’da son 24 saate %2 oranında bir düşüş ile 9.07 dolardan işlem görüyor.

Proje, yakın zaman içerisinde ABD‘li Ünlü film yönetmeni Quentin Tarantino’nun mft koleksiyonu açısından Secret Network platformunu seçmesi ile gündeme geldi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP