DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

%
Silikon Vadisi’nin Enlerinden Bu Şirket, Kriptoya Yatırım Yapacak!

Silikon Vadisi’nin Enlerinden Bu Şirket, Kriptoya Yatırım Yapacak!

Bünyesinde 30 milyar dolarlık varlığı bulunan Andressen Horoeitz girişim fonu, kripto para piyasası gelişimini sürdürürken daha önce toplanan miktarı 2 ile çarpmak maksadı ile yeni bir kripto para birimi fonu grubu açısından 4.5 milyar dolara kadar artırmayı hedefliyor.

ABONE OL
6 Şubat 2022 03:22
Silikon Vadisi’nin Enlerinden Bu Şirket, Kriptoya Yatırım Yapacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Girişim sermayesi firması, katılımcılarına ve yatırımcılarına 1 milyar dolar değerinde artış yapmayı hedefleyen bir tohum yatırım fonuna ek bir şekilde en son kripto para birimi fonu açısından 3.5 milyar dolara kadar artış yapmayı hedeflediğini açıkladı. İlk geliştirme açısından yatırım arayışı içerisinde olan kripto girişimcilerine ve projelere yatırım açısından kullanacak.

Finansal Times tarafından edinilen bilgilere göre Andreessen, önümüzdeki mart ayına kadar yeni formlar özelliğinde faaliyetlerini sürdürme iyi ve çalışmalarını bitirmeyi hedefliyor. Andreessen Horoeitz, silikon Vadisi’nin öncü risk sermayesi firmalarından biri olarak biliniyor. Bu girişim fonu, Facebook, Skype, Twitter, Coinbase ile diğerleri gibi firmalardaki ilk büyük katılımcı yatırım firmalarından biridir. Bu fon, yukarıda da bahsetmiş olduğumuz şirketlerin daha fazla gelişim göstermesi açısından bir temel oluşturmaya aracılık etti.

Andreessen’in tam da istemiş olduğu gibi işler yolunda giderse, dijital varlık endüstrisinde gözlenen büyüme temposu sebebiyle fon büyük olasılıkla VC olacak.

Genel itibariyle fonun dijital varlıklara ve blok zincir teknolojik altyapı sistemi ile olan ilgisi, yatırımcılar açısından 2021 senesinde %100’den çok daha fazla büyümeden sonra dahi halen tam olarak gerçekleşmemiş bulunan getirin potansiyelini yönelik bir sinyal taşıyor. 2022 senesi içerisinde kripto para varlık sistemine uyarlanan çeşitli teknoloji çalışmalarını altyapı platformuna uyarlayarak faaliyetlerini bu şekilde geliştirmek istiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP