DOLAR

32,3441

0.19%
EURO

35,1193

-0.2%
ALTIN(gr)

2.239,44

-0,17%
BİST 100

%
Rusya’nın Ukrayna’ya Saldırması ! Son Durum !

Rusya’nın Ukrayna’ya Saldırması ! Son Durum !

ABONE OL
24 Şubat 2022 21:09
Rusya’nın Ukrayna’ya Saldırması ! Son Durum !
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rusya’nın Ukrayna’ya Saldırması ! Son Durum !

Günlerdir Rusya’nın Ukrayna’ya savaş açma konusunda yapılan haberler gerçek oldu. Bu sabahın ilk ışıkları ile birlikte Ukrayna’nın sınırlarından içeri girdi. Gün boyu sosyal medyada ve haber kanallarında Rusya’nın yaptığı bu saldırı konuşulurken, başta NATO ve Avrupa birliği kınama mesajları ile birlikte yaptırımlar yapılacağına dair mesajlar arka arkaya gelmeye başladı.

rusya ukrayna savaş

rusya ukrayna savaş

Son yapılan güncel açıklamada Rusya Lideri Putin’den geldi.

Gelen son dakika bilgilerine göre Rusya devlet başkanı Putin Yaptıkları Ukrayna müdahalesinin bir askeri zorunluluk hale geldiğini belirtti. Rusya’da bulunan büyük marka sahipleri ve şirket sahipleri ile gün içerisinde bir araya gelen Putin “Şu anda yaşananlar zorunlu olarak alınması gereken önlemlerdi. Bize bu şekilde hareket etmekten başka bir yol bırakmadılar” şeklinde konuştu.

Rus lideri olan Putin Ülkelerinde bulunan büyük markaların ve şirketlerin yönetici, temsilcileri ile yaptığı ani toplantının hemen arkasından kameraların karşısında bir açıklama yaptı.

İşte Rus Liderinin Açıklaması !

Biz bir santim bile ileriye gitmedik. Şu anda yaşananlar zorunlu olarak alınması gereken önlemlerdi. Bize bu şekilde hareket etmekten başka bir yol bırakmadılar. Ülkemizin varlığına yönelik bir risk konusuydu. Bizi bu adımları atmaya zorladılar. Bize ekonomik yaptırımları uyguladılar. Yaptırımlara hazırlıklıydık.

Burada söylenen bir şeye tepki vermek istiyorum. “Rusya dünyanın ekonomik bir parçası olacak’ dendi. Şu anda parçası olduğumuz bir sistemi yok etmeyeceğiz. Dünya ekonomisine zarar vermeyeceğiz, Çünkü biz de sistemin bir parçasıyız. Uluslararası ortaklarımız bunu takdir etmeli ve bizi sistemin dışına atmamalı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP