Ayçiçek yağı çılgın atıyor! BİM, A101, ŞOK sıvı yağ fiyat listesi! 17, 90 TL’ye düştü! Teneke, 5 L, 1 L…
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Ayçiçek yağı çılgın atıyor! BİM, A101, ŞOK sıvı yağ fiyat listesi! 17, 90 TL’ye düştü! Teneke, 5 L, 1 L…

Ayçiçek yağı çılgın atıyor! BİM, A101, ŞOK sıvı yağ fiyat listesi! 17, 90 TL’ye düştü! Teneke, 5 L, 1 L…

ABONE OL
29 Ekim 2022 08:32
Ayçiçek yağı çılgın atıyor! BİM, A101, ŞOK sıvı yağ fiyat listesi! 17, 90 TL’ye düştü! Teneke, 5 L, 1 L…
1

BEĞENDİM

ABONE OL

17, 90 TL’ye düştü! Teneke, 5 L, 1 L… Ayçiçek yağı çılgın atıyor! BİM, A101, ŞOK sıvı yağ fiyat listesi!  Ayçiçek yağında dev indirim seçenekleri başladı. Marketler birbirleriyle kıyasıya bir mücadele içine girdi. Marketlerde Cuma çılgınlığı yaşanıyor. BİM başta olmak üzere A101 harekete geçerek indirim olanaklarını duyurdular. Bankaların sunmuş olduğu indirim olanaklarının geniş standartlar dahilinde kişilere sunulması süreci en iyi ve hızlı şekilde yönetiyor. Bankalar bu süreçte sizlere ayrıcalıklı bir hizmet döngüsü dahilinde avantajlar sağlıyor. Teneke 5 litre Ayçiçek yağlarının fiyatları günümüzde 129,00 TL olarak ön plana çıkıyor. Kişiler böylelikle en iyi hizmet olanaklarından faydalanma fırsatlarına sahip oluyorlar. Marketlerde yaşanan Cuma çılgınlığı son günlerde hareketli bir dönemin başlamasına sebep oldu. Bu çılgınlık marketlerde devam ettiği sürece bu durum vatandaşlar için ihtiyaçlarını giderme konusunda çok büyük bir fırsat olmaya devam edeceğe benziyor.

ŞOK İndirim Kampanyasına Katıldı

ŞOK marketleri son günlerde yapmış olduğu indirim olanaklarıyla adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyor. Marketin yapmış olduğu açıklamaların ardı ardına gelmesinin ardından Cuma çılgınlığı kapsamında kişiler ayrıcalıklı hizmetlerden faydalanma fırsatlarına sahip oluyorlar.
Teneke Ayçiçek yağlarının fiyatlarının %35 oranında düşüşler göstermesiyle kişiler avantajlı hizmetlerden faydalanma olanaklarına sahip oluyorlar. A101 indirim olanakları dahilinde başlatmış olduğu kampanya olanaklarıyla marketlerdeki Cuma indirimine katılma fırsatına erişti. Cuma fırsatlarından yararlanarak kişiler 17,90 TL ye 1 litre yağ alma fırsatına sahip olabilecekler. Kişilere sunulacak olan hizmet imkanlarının arından kişiler son günlerde oldukça fazla konuşulacak adımlar atıyor.

Dev Kampanya Başladı!

Dev indirim olanaklarının her geçen gün gelişim göstermesiyle beraber fiyat listesinde yaşanan gelişmeler her açıdan kişileri ilgilendiriyor. Marketlerde yaşanan Cuma çılgınlığıyla beraber kişiler uygun fiyatlara indirim olanaklarından fırsatlara sahip oluyorlar. 5 litre ve 1 litre ayçiçeği yağ fiyatlarında dev indirimlerin ortamının oluşması kişileri son günlerde heyecanlandıran gelişmeler arasında bulunuyor. Uygun fiyata ayçiçek yağı almak isteyenler bu Cuma çılgınlıklarını takip etmeye devam etmeniz tavsiye edilecektir. Bu dev kampanyalar büyük marketler tarafından uygulanmaya devam edecek!

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP