DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Evinizden çıkmadan her ay 10000 TL ek gelir sağlamak isteyenler haberimize dikkat! Bunları yapan bayram ediyor
  • Finans 365
  • Gündem
  • Evinizden çıkmadan her ay 10000 TL ek gelir sağlamak isteyenler haberimize dikkat! Bunları yapan bayram ediyor

Evinizden çıkmadan her ay 10000 TL ek gelir sağlamak isteyenler haberimize dikkat! Bunları yapan bayram ediyor

ABONE OL
9 Kasım 2022 08:33
Evinizden çıkmadan her ay 10000 TL ek gelir sağlamak isteyenler haberimize dikkat! Bunları yapan bayram ediyor
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Bunları yapan bayram ediyor… Evinizden çıkmadan her ay 10000 TL ek gelier sağlamak isteyenler haberimize dikkat! Evlerinde çocuk bakan ya da bir yakını hasta olduğu için evden çıkamayan kişilerle engellilerin maddi ihtiyaçlarını karşılamalarında katkısı büyük olan bu sektörden işler bulabilmek için kişiler özellikle araştırma yapmaktadırlar. Fakat söylememiz gerekir ki bu şekilde iş bulmak oldukça zordur. Sadece dijital meziyetler üzerine kurulmuş kod yazarlığı, mimari çizim gibi işler internette bulunmakta ve bir evi geçindirecek kadar yüksek meblağlar bırakmaktadır. Bunlar dışında ki işler çok daha nadir ilanların arasında kendine yer bulmakta ve yüksek getiriler bırakmamaktadır.

Dolandırıcılara Dikkat

Her noktada olduğu gibi iş ve işçi arama ilanlarının arasında da birçok dolandırıcıya rastlamak mümkündür. Bu nedenle iş arayanlar özellikle uzaktan çalışma koşullarında iş ararken dikkatli olmak zorundadır. Eğer karşı taraf sizden para vermenizi isterse bu tarz işlerden hızlıca uzaklaşmanızı tavsiye ederiz. Çünkü önceden para istemek diye bir prosedürü işini kanunlara göre yapan hiçbir firma kullanmaz.

Yine yüz yüze görüşmediğiniz firma sizden hiçbir güvence olmadan doğrudan T.C. kimlik numarası gibi özel bilgilerinizi istiyorsa bu firmalardan da uzak durmak yararınıza olacaktır. Yine size yüksek bedeller teklif eden firmaları da iyice araştırmanızı öneririz.

İş-Kur Yalanladı

Son dönemlerde internette İş-Kur evlere paket işi veriyor diye birçok haber görmüş olabilirsiniz. Böyle bir imkân İş-Kur’dan gelse çok mutluluk verici bir haber olabilirdi fakat siteden gelen bilgilere göre henüz kurum böyle bir hizmet vermiyor. Yani internette gördüğünüz haberler yalan. Evet site üzerinde paketleme elemanı arayan birçok firma bulunuyor.

Fakat bunların hiçbiri evlere gönderim yapmıyor. Kendi fabrikalarında çalıştırmak üzere eleman arıyorlar. Bir zamanlar evlere iş veren çeşitli firmalar vardı fakat o firmaların çoğu artık maliyetinden ötürü evlere iş vermiyor. Bu nedenle eve paketleme işi verdiğini iddia eden firmalara temkinli yaklaşmanızı ve İş-Kur’un adını kullanarak sizinle iletişim kuran kimselere de itibar etmemenizi öneririz.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP