Piyasa karıştı! Hesaplar silbaştan! Selçuk Geçer’den alışılmadık dolar kuru tahmini
  • Finans 365
  • Döviz
  • Piyasa karıştı! Hesaplar silbaştan! Selçuk Geçer’den alışılmadık dolar kuru tahmini

Piyasa karıştı! Hesaplar silbaştan! Selçuk Geçer’den alışılmadık dolar kuru tahmini

ABONE OL
18 Kasım 2022 09:33
Piyasa karıştı! Hesaplar silbaştan! Selçuk Geçer’den alışılmadık dolar kuru tahmini
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Selçuk Geçer’den alışılmadık dolar kuru tahmini… Piyasa karıştı! Hesaplar silbaştan! Dolar analistlerinin başında da Selçuk Geçer bilinmektedir. Bu güne kadar yaptığı her tahminin doğruluğu ile tanınan Selçuk Geçer, artık güvenilirliği kanıtlanmış dolar kâhinleri arasında sayılmaktadır.

Yaptıkları yorumlar ve yorumların doğru çıkması ile birlikte çok sayıda kişi tarafından takip edilen Selçuk Geçer yorumlarına devam ediyor.

Dolar Çıkacak mı?

Geçen yıllarda yaşanan büyük düşme ve ardından gelen hızlı tırmanış sonrası birçok kişi büyük zararlar etmişti. Şimdi dolar alanlar aynı hataları yapmamak için sürekli temkinli olmaktalar. Çünkü günümüz koşullarında bir kayıp daha yaşamak yatırımcıya sonu getirecektir.

O yüzden çok temkinli, hareket etme eğilimi görünmektedir. Selçuk Geçer de doğru ve yerinde tahminleri ile konuya hâkim olduğu için sürekli takip edilmekte, sözleri ilgi ile dikkate alınmaktadır. Sosyal medyada en çok takip edilen ekonomistlerden biridir.

Dolar kuru ile ilgili öngörüsünü aktaran Selçuk Geçer, “Türk lirasında kırılma ihtimalleri güçlendi. Dolar kuru enflasyona uyarlanırsa 30 TL – 35 TL seviyeleri görülebilir diyorduk. İşte dolar kuru her an bu civarlara doğru kırılabilir.

Dikkatli olmakta yarar var. Gelen bilgiler buna işaret ediyor. Dolar kurunun beklediğimiz yükselişi öyle ya da bu tür gerçekleşecek. Bunun önünde durmak imkansız. İstediğiniz kadar dolar kurunu baskılayın. Bugün tutarsınız yarın daha çok yükselir ve farkı ikiye katlar.” şeklinde görüş bildirdi.

Editörün Notu: Burada yer alan bilgi ve yorumlar yatırım tavisyesi değildir.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP