Altın fiyatlarında kemerin kökünden kopacağı tarih! Üstüne basa basa uyardı! Pili bir anda bitecek….
  • Finans 365
  • Altın
  • Altın fiyatlarında kemerin kökünden kopacağı tarih! Üstüne basa basa uyardı! Pili bir anda bitecek….

Altın fiyatlarında kemerin kökünden kopacağı tarih! Üstüne basa basa uyardı! Pili bir anda bitecek….

ABONE OL
19 Kasım 2022 22:24
Altın fiyatlarında kemerin kökünden kopacağı tarih! Üstüne basa basa uyardı! Pili bir anda bitecek….
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Üstüne basa basa uyardı! Pili bir anda bitecek…. Altın fiyatlarında kemerin kökünden kopacağı tarih! Altın ve gümüş fiyatlarında yaşanan gelişmeler vatandaşlar tarafından sıkı takibe alındı. Sene sonuna doğru ülkelerden peş peşe faiz kararları ve enflasyon oranları açıklamaları gelirken altın fiyatlarında da son günlerde yaşanan artış yatırımcısını sevindirdi. Hal böyle olunca da hem fiyatlar hem de uzman yorumları heyecanla takip ediliyor. Uzman isimlerden birisi olan Ramazan Kurtoğlu’ndan piyasaya dair önemli açıklamalar geldi.

Altın fiyatlarında kemerin kökünden kopacağı tarih! Üstüne basa basa uyardı. Pili bir anda bitecek. Döviz kurları, altın ve gümüş fiyatları küresel piyasaların en çok konuşulan ve takip edilen konularından birisi oluyor. Milyonlarca kişi fiyatların seyriyle ilgili yapılan yorumları anbean takip ederek detayları öğrenmeye çalışıyor. Son olarak İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu son gelişmeleri değerlendirdi.

SAKIN SATMAYIN UYARISI

Ramazan Kurtoğlu, fiziki altını olanlar satmaması konusuna vurgu yaparken önemli bir detayın daha altını çizdi.

“O ANALİZLERE İNANMAYIN”

Kurtoğlu açıklamasında, “Fiziki altın ve topraklarınızı satmayınız. Saçma sapan akıllara ziyan sözüm ona finansal analizlere inanmayınız.” dedi.

“EN BÜYÜĞÜ GELİYOR”

Ramazan Kurtoğlu ayrıca 2023 ve 2024 yıllarına dikkat çekerek “2023/24 insanlık tarihinin en büyük ekonomik/finansal-gıda-hiperenflasyon krizi geliyor” sözlerini sarf etti.

PEŞ PEŞE AÇIKLANIYOR

Yıl sonuna doğru ülkelerden peş peşe faiz kararları ve enflasyon oranları açıklamaları gelirken altın fiyatlarında da son günlerde yaşanan artış yatırımcısını mutlu etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP