DOLAR

32,3394

0.25%
EURO

35,1379

-0.02%
ALTIN(gr)

2.302,30

1,10%
BİST 100

%
Kamu bankası emeklilere faizsiz 10 bin TL veriyor! Derhal onaylıyor ve hesaba aktarılıyor
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Kamu bankası emeklilere faizsiz 10 bin TL veriyor! Derhal onaylıyor ve hesaba aktarılıyor

Kamu bankası emeklilere faizsiz 10 bin TL veriyor! Derhal onaylıyor ve hesaba aktarılıyor

ABONE OL
20 Kasım 2022 21:50
Kamu bankası emeklilere faizsiz 10 bin TL veriyor! Derhal onaylıyor ve hesaba aktarılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ekonomik durum ve yaşanan enflasyon emekliler üzerinde de olumsuz bir etki bırakıyor. Çalışma hayatını noktalamış olan vatandaşlar için bankalar bazı adımlar atmış durumda. Kredi seçeneklerin artması ve kolaylaştırılması bu noktada önem kazanıyor. Kısa bir mesaj atarak 10.000 TL almak mümkün. Ziraat Bankası tarafından yapılan bu kampanya emekli kişilere yönelik olup geri ödeme seçeneklerinin de uygun ve avantajlı olduğunu söylemek mümkündür. Parayı almak hızlı bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Bu da acil nakit ihtiyacının karşılanması noktasında büyük bir kolaylık sağlamaktadır.

10 Bin TL Başvuruları Nasıl Yapılır

Hayat pahalılığı ve ekonomideki kötü gidişat nedeniyle insanların çoğu nakit sıkıntısı yaşıyor. Emeklilerin sorunlarını çözmek için Ziraat Bankası da bu problemlere kayıtsız kalamadı. Konuyla ilgili olarak tatmin edecek adımlar attı. Buna göre emekliler için kefil ve faiz olmadan kredi seçeneği sundu. Buna ek olarak evrak işleminin bile olmadığı bu kredi otuz altı ay vade ve üç ay erteleme ile kullanılabilecek.

Fırsattan yararlanmak için Ziraat Bankası’na kısa mesaj atmak yeterli olacaktır. Burada dikkat edilmesi gereken nokta başvura yapacakların emekli aylıklarını Ziraat Bankası’dan çekiyor olmasıdır. Kampanya aylıklarının buradan çeken emekliler için geçerlidir. Kişi emekli maaşını başka bir bankadan almaktaysa Ziraat Bankası’na aylıklarını taşıdıktan sonra kredi başvurusunu yapabilir.

Ziraat Bankası Faizsiz Kredi

Ziraat Bankası, dönemsel olarak yapmış bulunduğu kampanyalarla birtakım müşterilerine detaylı limitler dahilinde faizsiz kredi teklifi vermektedir. Hem de faizsiz kredi kullanma hak ve şartlarını taşıyan vaatndaşlar Ziraat Bankası üzerinden faizsiz kredi kullanabilmektedir. Kullanılan kredinin limitleri ve vadesi ise kredinin çeşidine ve banka şartlarına göre farklılık göstermektedir.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP