DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
PTT Kargom Nerede? Hangi Şubede? PTT Kargo Sorgulama ve Öğrenme
  • Finans 365
  • Gündem
  • PTT Kargom Nerede? Hangi Şubede? PTT Kargo Sorgulama ve Öğrenme

PTT Kargom Nerede? Hangi Şubede? PTT Kargo Sorgulama ve Öğrenme

ABONE OL
5 Şubat 2023 14:45
PTT Kargom Nerede? Hangi Şubede? PTT Kargo Sorgulama ve Öğrenme
1

BEĞENDİM

ABONE OL

PTT Kargo yurt içi ve yurt dışı olarak hizmet veren kargo firmalarından bir tanesidir. Bu anlamda sık sorulan sorulardan biri de kargom nerede? PTT tarafından size ulaştırılacak olan kargonun takibi, hangi şubede olduğu ve bununla ilgili detaylı bilgiler edinmek için kullanabileceğiniz üç farklı yöntem bulunmaktadır.
Öncelikle PTT’nin internet sitesini kullanabilirsiniz. Bu anlamda hızlı ve güvenli olarak kargonun durumu öğrenilebilmektedir.

İkinci bir seçenek olarak 444 1 788 numaralı PTT müşteri hizmetleri aranarak kargo durumu sorgulanabilir. Son olarak da bulunduğunuz konuma en yakın olan PTT kargo şubesine giderek, gişedeki görevlinin sizlerden istediği bilgileri verdikten sonra kargonuzun nerede olduğu ile ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

PTT Kargo Sorgulama Adımları

PTT kargo takibi için telefon ile şubeyi aramayı tercih ettiyseniz, yapmanız gereken kargo tarafından sizlere SMS veya kâğıt ile ulaştırılmış olan PTT kargo numarasını telefondaki görevliye iletmek olacaktır. Ardından işlemler sizin için yürütülecektir.

İkinci seçenek olarak şubeye gitmeyi tercih ederseniz yine görevliye ilettiğiniz kargo takip numarası ile hızlıca kargonuzun durumunu öğrenebilirsiniz.
İnternet üzerinden gerçekleştirilen ve en hızlı şekilde sonuç veren sonuncu yöntemde ise PTT kargo gönderi takip ekranına erişerek, karşınıza çıkan ilgili boşluğa kargo takip numarasını yazmanız yeterli olacaktır. Ardından açılan ekranda PTT kargo takip ile ilgili tüm detayları öğrenebileceksiniz.

finans365.com özel içerik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP