DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Yapı Krediden vatandaşa müjde! Finansal Yeni Paket Açıklandı
  • Finans 365
  • Gündem
  • Yapı Krediden vatandaşa müjde! Finansal Yeni Paket Açıklandı

Yapı Krediden vatandaşa müjde! Finansal Yeni Paket Açıklandı

ABONE OL
14 Şubat 2023 12:36
Yapı Krediden vatandaşa müjde! Finansal Yeni Paket Açıklandı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemizi yasa boğan deprem felaketi ne yazık ki sağ kalan vatandaşın da çaresizliğe doğru sürüklenmelerine yol açtı. Pek çok kişinin ne yazık ki evsiz, eşyasız, malsız, parasız, ailesiz kalmasına neden olan doğal afet sonrasında bankalar tarafından da memnun etmeye neden olacak tablolar yaşatılıyor. Pek çok kampanyalarıyla ismini her defasında duyurmaya devam eden Yapı kredi, finans sektöründe öne çıkmayı başaran en önemli markalardan biri haline gelmiştir. Yapı Kredi bankası tarafından depremdeki mağduriyet yaşayan afetzedeleri kapsamaya neden olacak finansal yeni paket duyuruldu.

Afetzedelerin rahat etmesini amaç edinen yeni finansal paket sayesinde, parasal konularda rahat etmeleri amaçlanıyor. Yapı Kredi tarafından kararlaştırılarak duyurulmuş olan finansal yeni paket nedir diye incelediğimizde hoşa gidecek detaylara yer vermiş olduğu göze çarpıyor.

Yapı Kredi Müşterileri İçin Özel Avantajlı İmkanlar Sağlanacak!

Yapı Kredi müşterisi olan ya da olacak afetzedeler için memnun edecek finansal paket vatandaşlara duyuruldu. Banka Denetleme Kurulu tarafından alınacak karar doğrultusunda banka tarafından da mağdur durumda olanlar için özel finansal çözümleri sunacak olduğun bilgisi açıklandı. Özellikle Yapı Kredi bankasının müşterisi olanlar için banka tarafından ödeme ile ilgili kolaylık sağlamaya neden olacak yeni paketlere yer vermiş olduğunu söylemeliyiz. Bu sayede Yapı Kredi müşterisi olacak ya da olanlar ödeme ile ilgili bir sıkıntı içerisine girmeyecek. Çünkü banka tarafından finansal kullanıcılara yönelik sunulacak esnek çözümler de beraberinde avantaj dolu bir kredi olanağından yararlanmaya başlamasına neden olacak.

Yapı Kredi İle İhtiyaç Çözümleri Sağlanacak!

Deprem bölgesinde zor durumda olan vatandaşlarımızın şu günlerde finansal ihtiyaçları üst düzeye çıkmış durumda diyebiliriz. Bir yandan can bir yandan da geçim derdine düşme durumları yaşanmaya başlanmıştır. Haliyle bu durum bankalarında zor durumda kalan kişiler için bazı çareler bulmaya başlamasına neden olmuştur. Özellikle Bankalar Birliği tarafından çağrı yapılmasından sonra Yapı Kredi hiç düşünmeden afetzedelerin zor durumuna destek olabilmek için sevindirici finansal paketini açıkladı.

Bankaların afetzede için sağlayacağı bu özel ve ayrıcalıklı kampanyalar bir nebze olsa içleri ferahtlatmaya neden olacak. Aynı zamanda sadece limit düzenlemesi, ödemeler ile ilgili yeni bir karar durumu çıkmazken aynı zamanda olası ihtiyaç duyacak olduğu kredilerde de banka tarafından afetzedeyi yormayacak özel paketlerle destek verilecek.

Yapı Kredi Kredi Limit Yeniliği

Akbank sonrasında Yapı Kredi de yeni bir karar aldı. Buna göre zor durumda olan ve deprem yaşamış olan afetzede ile ilgili olarak limit yeniliğine başvurdu. Yapılan limit yeniliğinden sonra artık depremzede halkı finansal ödeme ve ihtiyaçlarını gönül rahatlığı ile karşılama imkanı ile karşı karşıya kalacak.

Yapı Kredi tarafından alınan kararı mercek altına aldığımız zaman limit değişikliği ile ilgili de yapılmış olduğu görülüyor. Nasıl kredi kart borçlarını ödeyecek olduklarını kara kara düşünerek geçirmek zorunda kalacak afetzedelere umut ışığı olacak finansal paketler sunuldu. Buna göre Yapı Kredi tarafından alınan ökarar doğrultusunda devreye girecek olan yeni finansal paket ile birlikte, ödemelerin asgari oranları daha da aşağıya çekilmiş olacak. Normalde her bir Yapı Kredi finansal kullanıcısının asgari ödeme oranı %40 şekilde belirlenmiş olurken, buna göre alınan karar doğrultusunda asgari şekilde ödeme oranı da bundan sonra %20 olarak yapılmış olacak. Üstelik alınan karar bununla yetinmezken, diğer yandan borç ekstresi gelen afetzede için altı ay sonra borcunu ödeme gibi çeşitli kolaylıklar sunulacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP