DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
2023 model Efsane Renault Broadway yine huzurlarınızda! Tasarımı ortaya çıktı! Yıl sonunda satışta!
  • Finans 365
  • Gündem
  • 2023 model Efsane Renault Broadway yine huzurlarınızda! Tasarımı ortaya çıktı! Yıl sonunda satışta!

2023 model Efsane Renault Broadway yine huzurlarınızda! Tasarımı ortaya çıktı! Yıl sonunda satışta!

ABONE OL
13 Mart 2023 19:30
2023 model Efsane Renault Broadway yine huzurlarınızda! Tasarımı ortaya çıktı! Yıl sonunda satışta!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Tasarımı ortaya çıktı! Yıl sonunda satışta! 2023 model Efsane Renault Broadway yine huzurlarınızda! Renault, elektrikli otomobil pazarında kendini geliştirmeye devam ediyor. Fransız otomobil devi, klasikleşmiş modellerinin elektrikli versiyonlarını yeniden piyasaya sürerek dikkatleri üzerine çekiyor. Bu modellerden biri de Renault R9, ülkemizde ise genellikle Broadway ismiyle biliniyor. Yeni nesil Broadway tasarımı sızdırıldı ve yıl sonunda satışa sunulacak.

Sızdırılan görsellerde, Renault Broadway’in iç tasarımı oldukça modern bir çizgiye sahip. Elektrikli otomobil konseptlerinden izler taşıyan tasarım, Renault’un gelecekteki modellerinde de kullanacağı bir görünüm sunuyor.

Renault Broadway’in jant tasarımı da sızdırılan görseller arasında yer alıyor. Modern bir tasarıma sahip olan jantlar, otomobilin sportif görünümünü destekleyecek. R.S. versiyonu da satışa sunulacak olan Renault Broadway’in ön tarafında, R.S. harfleriyle donatılmış bir logo yer alacak. Ayrıca otomobilin şarj girişi, Renault logosu üzerinde yer alan bir kapak ile korunacak.

Yeni nesil Broadway modelinde, Zoe benzeri bir stop tasarımı kullanılacak. Elektrikli otomobillerde yaygın hale gelen ilginç tasarımlardan biri olan stop lambaları, otomobilin görünümüne modern bir dokunuş katacak.

Renault, yeni R9 modelinde gizli bir anten kullanacak. Lüks otomobillerde sıkça kullanılan gizli anten, elektrikli Renault modellerinde de yer alacak. Yeni Broadway modelinde de kullanılacak olan anten, otomobilin şık ve modern görünümüne katkı sağlayacak.

Son olarak, Renault yeni nesil Broadway modelinde, önceki elektrikli modellerinde de kullanılan şarj kablosunu kullanmaya devam edecek. Piyasada yaygın bir şekilde bulunan bu kablonun kullanımı, Renault müşterileri için kolaylık sağlayacak.

Tüm bu özellikleri ile Renault Broadway, elektrikli otomobil tutkunları için dikkat çekici bir seçenek olacak. Modern tasarımı, sportif görünümü ve Renault’un teknolojik yenilikleri ile donatılmış olması, Broadway’i rakiplerinden ayıracak özellikler arasında yer alıyor.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP