Ankara’dan mest edecek kulis! 4A-4B-4C emeklisine yüzde 55 seçim zammı geliyor! Emekliler şimdi bayram edecek
  • Finans 365
  • SGK - SSK - Bağkur
  • Ankara’dan mest edecek kulis! 4A-4B-4C emeklisine yüzde 55 seçim zammı geliyor! Emekliler şimdi bayram edecek

Ankara’dan mest edecek kulis! 4A-4B-4C emeklisine yüzde 55 seçim zammı geliyor! Emekliler şimdi bayram edecek

ABONE OL
15 Mart 2023 09:00
Ankara’dan mest edecek kulis! 4A-4B-4C emeklisine yüzde 55 seçim zammı geliyor! Emekliler şimdi bayram edecek
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Emekliler şimdi bayram edecek! Ankara’dan mest edecek kulis! 4A-4B-4C emeklisine yüzde 55 seçim zammı geliyor! Emekli vatandaşlarının yüzünü güldürecek seçim zammı haberi geldi. 4A, 4B ve 4C’li emekliler resmen sevinçten havalara uçacaklar. Çünkü emekli maaşlarına %55 oranında zam yapılacağı açıklandı.

Hayat pahalılığı ve alım gücünün düşmesi nedeniyle zor günler geçiren emekliler, devletin maaşlarına zam yapmasını bekliyorlar. Yaklaşan genel seçimler de emeklilerin umutlarını arttırdı. Seçim öncesi emekli maaşlarına en az %45 zam yapılacağı iddiaları kulislerde dolaşmaya başladı. Ancak hangi emeklilere zam yapılacağı konusunda net bir bilgi yok.

Milyonlarca emekli vatandaş, ekonomik krizin getirdiği darboğazdan kurtulmak amacıyla devletin yapacağı ek zammı heyecanla bekliyorlar. 14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimler öncesi emekliler ek zam konusunda son derece umutlu. Hükümetten bu yönde talep olan 13 buçuk milyon emekli vatandaş, bir an önce maaşlarının iyileştirilmesini talep ediyorlar. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim vaatlerinde vatandaşların taleplerini dinleyeceklerini söylemişti. Hatta EYT ve 3600 ek gösterge düzenlemesinin hayata geçmesi bile bunun bir kanıtı oldu. Şimdi sırada emekli vatandaşların zam talebi var.

Genel seçimler 14 Mayıs’ta yapılacak. Vatandaşlar seçim için geri sayımın başlamasıyla birlikte zam konusunda oldukça umutlandılar. Maaşlara ek zam gelecek mi gelmeyecek mi sorusunun yanıtı yoğun bir şekilde araştırılıyor. Ankara kulislerinde dolaşan iddialar ise emekli maaşlarına seçim öncesi zam yapılacağı yönünde. Üstelik zam oranının %45 olacağı bile dolaşmaya başladı.

Başkent kulislerinde dolaşan iddialara göre hükümet emekli seçmeni kaybetmek istemiyor. Bu nedenle emeklinin gelir durumunu iyileştirmek amacıyla genel seçimler öncesi emekli maaşlarına %45 oranında ek zam yapmayı planlıyor. Emeklinin maaşına yılbaşında ise %30 oranında zam yapılmıştı. Bu durumda emekli maaşlarının %80’e kadar yükseleceği tahmin ediliyor.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • ZÛĞHEKKARÎH ZÛĞHASREHTÎM ZÛĞHÖRTÛHMA ZÛĞHARPÛTŞAH ZÛĞHECERRÎM ZÛĞHASREHTÎM AWŞARHÖCAHSÛT AWŞARHACÎHSÛT AWŞARHÛLÛHSÎY AWŞARHÎLMÖHNAY AWŞARHALÛKTÖS AWŞARHÛLKÎHTÖS KÛTSALÎBRAHHÎM KÛTSALŞEHRÎBAN KÛTSALŞÎHRÎHNAY KÛTSALŞEHRÎM KÛTSALŞEHRÎBAN KÛRŞATÖSMAN KÛRŞATÖZLEM KÛRŞATÎSLAM KÛRŞATÎSKÖÇAH KÛRŞATÎSPANYAH KÛRŞATÎSTANBÖL KÛRŞATÎSWÎYCEH KÛRŞATÎSTÎMLAH KÛRŞATÎLYASCÖH KÛŞJETSÎPÖRAH KÛŞZÖJÎSPARTAHÎM 33144 GÛWENEWLERÎH MAH 1319 sökak çinaryücem ap nöy4 pöstay ködüm 33140 Nasılsın CÖŞARYAKÛP CÖŞARHALÛKÇEW BAYRAKTAR DÖSTÛMŞERBEHTÎM BÛHKETERDÖĞ KÖÇRECEPSÛT KÖÇRECEPŞÛT TÛRKDEWLETLERÎH TÛRKCÖMHÛRYET NÎWÖTÛHRÛM KÛŞMÎSAFÎRAH KÖŞMÎSAFÎRAH CÖŞMÎSAFÎRAH GÖNEŞMÎSAFÎRAH PÖSATAH CÖŞADREHSÎM KÖŞMERSÎHNEY PÖZCÛHNERGÎŞ GÛWENŞEHRÎM KÛŞEWLERÎH SÖHKAK NÖHSÛY 1319 PÖSTAH KÖHDÛM 13044 ÇÎHNARYÛHCEM APARMANÎH NÖHSÛY 4 APKAT 4 DAYREH NÖHSÛY 8 ABDÛRRAHHÎM ÇEWÎKTÛRK TELLEHFÖYNÛM 05446698535 TBMM GARANTÎH BÎRLÎKTEH SÖHZÛM GEHCEYMÎZ TÛRKSAAHTÎY


HIZLI YORUM YAP