DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Maaşa ek hesaplara yatıyor! Emekliye karşılıksız, geri ödemesiz 8500 TL nakit destek
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Maaşa ek hesaplara yatıyor! Emekliye karşılıksız, geri ödemesiz 8500 TL nakit destek

Maaşa ek hesaplara yatıyor! Emekliye karşılıksız, geri ödemesiz 8500 TL nakit destek

ABONE OL
16 Mart 2023 16:15
Maaşa ek hesaplara yatıyor! Emekliye karşılıksız, geri ödemesiz 8500 TL nakit destek
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye İş Bankası, emekli müşterileri için özel promosyon fırsatları sunmaya devam ediyor. Nisan ayından itibaren EYT’lilere de promosyon ödenecek. Türkiye İş Bankası da promosyonda ilk sırada yer alarak emekliye kuruşu kuruşuna 8.500 TL karşılıksız ve geri ödemesiz maaş promosyonu veriyor.

Nisan Ayı Promosyon Ücretleri

Mart ayı ile birlikte bankalar arasında yeni bir rekabet başlıyor. Ancak, bu rekabet öncesinde Nisan ayı promosyon ücretleri güncellenmeye devam ediyor. Türkiye İş Bankası da milyonlarca emekli için Nisan ayında özel promosyon fırsatları sunmaya devam ediyor. 4A, 4B, 4C emeklisinin tamamı bu ödemeden faydalanırken, dul ve yetim aylığı alanlarda da başvuru yapabiliyor.

Türkiye İş Bankası Yine Promosyonda Öncü 

Her zaman olduğu gibi Türkiye İş Bankası Mart ayında da promosyonda Lider banka olmaya devam ediyor. Emekliye maaş aralığına göre 4.200 TL ile 7.500 TL net promosyon ödemesi yapan İş Bankası, kuruşu kuruşuna banka hesabına bu ödemeyi yatırıyor. Türkiye İş Bankası’nın ek fırsatları da var.

İş Bankası Emekli Promosyonu

Türkiye İş Bankası, emekli promosyonu veren bankalardan biridir. İş Bankası, emekli promosyonu ödemelerini tek bir şartla vermektedir: Emeklilerin maaşlarını 3 yıllığına İş Bankası’na taşımaları lazımdır.

Emekli Promosyonu Nasıl Alınır?

İş Bankası’nın emekli promosyonu için başvuruda bulunmak oldukça kolaydır. Emekli maaşı taşıma başvurusu, hem İş Bankası şubelerinden yapılabilir hem de e-Devlet üzerinden gerçekleştirilebilir. Emekli maaşınızı İş Bankası’na taşıdıktan sonra, promosyon sözleşmesini imzalamanız gerekiyor. Sözleşmeyi imzalayan emekliler, 3 gün içinde ödemelerini banka ATM’sinden alırlar.

Emekli Promosyonu Nedir?

Emekli promosyonu, emekli olan kişilere verilen bir tür ödemedir. Bu ödeme, emeklilik maaşı alan kişilerin ekonomik durumunu desteklemeyi amaçlar. Emekli promosyonu, genellikle bankalar tarafından verilir ve belirli şartlara bağlı olur.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP