DOLAR

32,2053

-0.22%
EURO

35,1156

-0.22%
ALTIN(gr)

2.498,17

1,32%
BİST 100

%
Fiat Egea kampanyası gönülleri fethetti! Tam 46.000 TL indirim! Sadece birkaç gün geçerli olacak!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Fiat Egea kampanyası gönülleri fethetti! Tam 46.000 TL indirim! Sadece birkaç gün geçerli olacak!

Fiat Egea kampanyası gönülleri fethetti! Tam 46.000 TL indirim! Sadece birkaç gün geçerli olacak!

ABONE OL
29 Mart 2023 16:15
Fiat Egea kampanyası gönülleri fethetti! Tam 46.000 TL indirim! Sadece birkaç gün geçerli olacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sadece birkaç gün geçerli olacak! Fiat Egea kampanyası gönülleri fethetti! Tam 46.000 TL indirim! Fiat Egea, son zamanların en çok konuşulan araçlar listesinin ilk sırasında yer almakta. Adının çok sık geçmesinde Fiat Egea’nın özellikleri ve sunduğu fiyat avantajları etkili oldu. Mart 2023 tarihi itibariyle aylık çok düşük ödemelerle Fiat Egea’ya sahip olabilirsiniz. Fiat Egea’nın fiyat avantajlarından nasıl yararlanabilirim diyorsanız haberimizin devamı size çok faydalı olacak. İşte Fiat Egea’nın kampanya detayları…

İndirimli Düşük Taksit Fırsatıyla Fiat Egea

Fiat Egea’nın 2023 Mart ayı kampanyası sınırlı bir süre için geçerli. Kampanya kapsamında 40 bin liranın üzerinden indirimle aylık 6 Bin lira ödeyerek Fiat Egea alınabilmekte. Pandemi, otomotiv sektörünü çok fazla etkiledi. Üretimde yaşanan kısıtlamalara lojistik sorunu eklenince araç fiyatları yükselişe geçti. Fiyatların artması, sıfır araç alımlarında düşmelere neden oldu. Sıfır arabayı daha uygun fiyata almak isteyenler, markaların yaptığı kampanyaları yakından takip etmeye başladılar. Fiat, müşterilerinin sıfır araç alımını kolaylaştırmak için çeşitli kampanyalar düzenledi. Düzenlediği kampanyalardan biri de Mart 2023 kampanyası! Mart 2023 kampanyasının detayları ise haberimizin devamında!

46 Bin TL İndirimle Fiat Egea

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Kasım 2023 tarihinde Özel Tüketim Vergisi matrah diliminde güncelleme yaptı. Yapılan güncellemeyle birlikte sıfır araçlarda 46 bin TL’ye kadar indirim yapıldı. ÖTV matrah dilimi güncellemesinden kaynaklı fiyat gerilemesi en çok Fiat Egea’da yaşandı. Sıfır araç arayışında olanlar, indirim oranının yüksek olduğu için Fiat Egea’ya çok fazla ilgi gösterdiler. Fiat, Egea modelinin satış oranlarını yükseltmek için cazip bir kampanya yaparak bunu kamuoyuyla paylaştı.

%1,99 Faiz Oranlı 36 Ay Geri Ödemeli Fiat Egea Kredisi

Fiat Finans, Egea ailesi için verilecek kredilerin faiz oranını 1,99’a kadar indirdi. Kredi faiz oranından 3 Nisan 2023 tarihine kadar bireysel müşteriler de yararlanabilecek. Ticari araç alımlarında kampanya şartları geçerli olmadığını bildirmek faydalı olacaktır. Kampanya kapsamında yapılan indirimler, kredi tutarı ve aylık taksit miktarlarına dair hesaplamalar yapılacak açıklandı. Yapılan hesaplamalara göre aylık 6 bin liralık taksitlerle Fiat Egea sahibi olunabiliyor. Kredi tutarı arttıkça ödenecek aylık taksit miktarı 12 bin TL’ye kadar yükseliyor. Kampanya detaylarına Fiat bayilerinden ulaşılabilir.

haber24.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP