1 dolar ne zaman 35-40 TL olacak? Selçuk Geçer o tarihi söyledi!
  • Finans 365
  • Döviz
  • 1 dolar ne zaman 35-40 TL olacak? Selçuk Geçer o tarihi söyledi!

1 dolar ne zaman 35-40 TL olacak? Selçuk Geçer o tarihi söyledi!

ABONE OL
2 Nisan 2023 01:56
1 dolar ne zaman 35-40 TL olacak? Selçuk Geçer o tarihi söyledi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Selçuk Geçer o tarihi söyledi! 1 dolar ne zaman 35-40 TL olacak? Dolar kurunun son dönemde yaşadığı rekor yükseliş ve 19 TL bandını aşması sonrasında, ekonomist Selçuk Geçer’in dolar tahmini merakla beklenmeye başlandı. Geçer’in 40 TL rakamını telaffuz ettiği tahmini ile birlikte, dolar kurundaki geleceğe yönelik beklentiler de artmış durumda.

Selçuk Geçer’in Dolar Tahmini

Dolar kurundaki yükselişin devam edeceğini iddia eden ekonomist Selçuk Geçer, 14 Mayıs 2023 tarihine kadar dolar kurunun baskılanarak bu seviyelerde tutulacağını belirtti. Ancak, seçim sonrasının belirsiz olduğunu vurgulayan Geçer, dolar kurunda herhangi bir artış beklemenin makul olmadığını ifade etti.

Geçer’e göre, yaz aylarına doğru dolar/TL kurunun 26 TL bandını görebileceği tahmin ediliyor. Ancak, Geçer’in kendine göre yanlış gördüğü politikaların devam etmesi halinde, bu rakamın 35 TL ile 40 TL aralığına bu yılın sonuna kadar ulaşabileceği belirtiliyor.

Dolar Tahminleri ve Eleştiriler

Selçuk Geçer’in daha önceden yaptığı yüksek tutarlı tahminler nedeni ile sık sık eleştirilere hedef olduğu biliniyor. Hatta, Geçer hakkında soruşturma açılan birçok konuda olduğu da kamuoyunda yer almıştı. Geçer’in 40 TL rakamını telaffuz ettiği dolar tahmini de oldukça yüksek bir rakam olarak karşımıza çıkıyor. Ancak, Geçer’in ekonomik analizleri ve tahminleri nedeni ile birçok kişi tarafından takip edildiği de bir gerçek.

NOT: Burada yer alan bilgiler Selçuk Geçer tarafından yapılan açıklamalardan derlenmiş olup finans365.com sitemiz tarafından yatırım tavsiyesi verilmemiştir. Bu bilgiler yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP