DOLAR

32,2120

0.09%
EURO

34,9520

0.3%
ALTIN(gr)

2.416,90

0,31%
BİST 100

%
QNB Finansbank’ta hesabınız varsa 26 gün içinde başvuru yapmanız istenmektedir! Banka önemli bir duyuru yaptı!
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • QNB Finansbank’ta hesabınız varsa 26 gün içinde başvuru yapmanız istenmektedir! Banka önemli bir duyuru yaptı!

QNB Finansbank’ta hesabınız varsa 26 gün içinde başvuru yapmanız istenmektedir! Banka önemli bir duyuru yaptı!

ABONE OL
3 Nisan 2023 21:27
QNB Finansbank’ta hesabınız varsa 26 gün içinde başvuru yapmanız istenmektedir! Banka önemli bir duyuru yaptı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Banka önemli bir duyuru yaptı! QNB Finansbank’ta hesabınız varsa 26 gün içinde başvuru yapmanız istenmektedir! QNB Finansbank, üzerinde hesabı olan vatandaşlarının, 26 gün içerisinde başvuru yapmaları durumunda düşük faizli kredi kampanyasına katılabileceklerini duyurdu. Bu kampanya kapsamında, gelir belgesi istenmeden düşük faizli kredi kullanma imkanı sunulacak.

Son zamanlarda yaptığı ihtiyaç kredisi kampanyalarıyla gündemde olan QNB Finansbank, bireysel müşterilerinin ihtiyaç kredisi taleplerinde aynı gün içerisinde hesaplarına ödeme yaparak, nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına olanak sağlıyor. Bu yazımızda, QNB Finansbank’ın yeni kredi kampanyası hakkında detaylı bilgi veriyoruz.

QNB Finansbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası

QNB Finansbank, düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilerine avantajlı bir seçenek sunuyor. Bu kampanya kapsamında, banka hesabı olan müşteriler, 26 gün içerisinde başvuru yapmaları durumunda gelir belgesi istenmeden düşük faizli kredi kullanabilecekler.

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak, 41000 TL’ye kadar onay alabilecek olan müşteriler, bankanın 36 ay vadeli kredi imkanından yararlanabilecekler. Ayrıca, en yakın banka şubesine giderek işlemlerini gerçekleştirecek olan müşterilere 3 ay ertelemeli kredi imkanı da sunuluyor.

QNB Finansbank, müşterilerinin kredi başvurularını mobil uygulama ve internet sitesi üzerinden de kabul ediyor. Bireysel müşterilerin kredi başvurularında, banka kredi puanı 1400 ve üzerinde olması isteniyor.

QNB Finansbank İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

QNB Finansbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak oldukça kolay. Mobil uygulama veya internet sitesi üzerinden yapabileceğiniz başvurularda, gelir belgesi istenmeden düşük faizli kredi imkanından yararlanabilirsiniz.

QNB Finansbank, müşterilerine sunduğu avantajlı kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Banka, ihtiyaç kredisi kampanyası ile vatandaşların finansal ihtiyaçlarını karşılamak için elini taşın altına koyuyor. Kampanya kapsamında, 41000 TL’ye kadar olan kredi taleplerine onay verilecek. QNB Finansbank, müşterilerine 36 ay vadeli ve gelir belgesiz olarak kredi imkanı sağlayacak. Bunun yanı sıra, banka müşterilerine 3 ay ertelemeli ödeme fırsatı sunuyor.

Başvurularınızı bankanın resmi internet sitesi üzerinden yapabileceğiniz gibi, en yakın QNB Finansbank şubesine de giderek işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

QNB Finansbank, müşterilerine sağladığı bu avantajlı kampanya ile finansal ihtiyaçlarını karşılamak isteyen herkesi bekliyor.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP