DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
PTT’den bir güzellik daha! 42 bin TL veriliyor! Başvurmayan bin pişman olur!
  • Finans 365
  • Gündem
  • PTT’den bir güzellik daha! 42 bin TL veriliyor! Başvurmayan bin pişman olur!

PTT’den bir güzellik daha! 42 bin TL veriliyor! Başvurmayan bin pişman olur!

ABONE OL
22 Nisan 2023 23:42
PTT’den bir güzellik daha! 42 bin TL veriliyor! Başvurmayan bin pişman olur!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

42 bin TL veriliyor! Başvurmayan bin pişman olur! PTT’den bir güzellik daha! Günümüzde acil nakit ihtiyaçları herkesin başına gelebiliyor. Bu ihtiyaçları karşılamak için birçok kamu bankası farklı krediler sunarken, PTT de müşterilerine özel bir fırsat sunuyor. Aktif Bank ile işbirliği yapan PTT, müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılamak için 42.000 TL’ye kadar kredi imkanı sağlıyor.

PTT ve Aktif Bank İşbirliği Hakkında

PTT ve Aktif Bank arasındaki işbirliği sayesinde, müşteriler artık maaşlarını PTT’den alma sözü verdikleri takdirde 42.000 TL’ye kadar kredi alabilecekler. Bu kredi için müşterilerden herhangi bir kefil ya da ek belge istenmeyecek, sadece müşterilerin kredi notuna bakılacak. Eğer müşterinin kredi notu yeterliyse, kredi verilecek. Ancak müşterinin kredi notu yeterli değilse, kredi tanımlanmayacak.

Müşteriler kredi çektiğinde aylık ödeme tutarlarını ve yıllık faiz tutarlarını hesaplamak istiyorlarsa, bunun için Aktif Bank üzerinde bulunan hesaplama programını kullanabilirler. Kredi tutarını ve vade sayısını programa girdikten saniyeler sonra kredi tahsis ücreti, aylık ödeme tutarı gibi birçok bilgiyi görebilirler.

Maaşını Taşı Krediyi Al

PTT ve Aktif Bank işbirliği ile müşterilere sunulan bu kredi fırsatı, maaşlarını PTT’ye taşıyanlar için geçerli. Bu sayede müşteriler, kredi almak için ek belge ya da kefil aranmayacak ve yalnızca kredi notlarına bakılacak. Ayrıca müşteriler, kredi faiz oranlarını öğrenmek için Aktif Bank hesaplama programını kullanabilirler.

Kredi Almak İçin Ne Yapılmalı?

PTT ve Aktif Bank işbirliği ile kredi almak isteyen müşteriler, öncelikle maaşlarını PTT’ye taşımalıdırlar. Daha sonra kredi başvurusu yapmak için PTT şubelerine başvurabilirler. Başvuru işlemleri sırasında müşterilerden istenebilecek belgeler arasında kimlik kartı, maaş bordrosu gibi evraklar yer alabilir.

finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP