DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Ziraat Bankası emekliye 99.000 TL ödeme yapıyor! Yarın başlıyor!

Ziraat Bankası emekliye 99.000 TL ödeme yapıyor! Yarın başlıyor!

ABONE OL
23 Nisan 2023 00:12
Ziraat Bankası emekliye 99.000 TL ödeme yapıyor! Yarın başlıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yarın başlıyor! Ziraat Bankası emekliye 99.000 TL ödeme yapıyor! Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası ile vatandaşların nakit ihtiyaçlarını hızlı ve kolay bir şekilde karşılamayı hedefliyor. Bu kapsamda banka, belirtilen şartlar dahilinde ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşların kredi ödemelerini 3 ay ertelemeli olarak gerçekleştiriyor.

Emekli olan vatandaşlar için özel bir kampanya başlatan Ziraat Bankası, bu kampanyaya katılmak isteyen kişilerin kendi bankasından maaş alması veya maaş müşterisi olması durumunda kredi kullanabileceklerini belirtiyor. İnternet bankacılığı uygulamaları veya müşteri hizmetleri numaraları üzerinden başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, 5 dakika içerisinde sonuçlarını öğrenebilir ve aynı gün içinde hesaplarına ödemelerini alabilirler.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası haricinde yüksek limitli kredi kullanacak olan vatandaşlara da borç kapatma kredisi imkanı sağlıyor. Bu sayede vatandaşlar, ödemelerini daha düşük faiz oranlarından gerçekleştirerek borçlarını kapatma imkanına sahip oluyorlar.

Ziraat Bankası, müşterilerine sunduğu bu avantajlı kampanya ile nakit ihtiyacı olan vatandaşların finansal ihtiyaçlarını karşılamayı ve kolay ödeme seçenekleri sunarak müşteri memnuniyetini artırmayı hedefliyor. Vatandaşlar da bu fırsatı değerlendirerek, ihtiyaçlarına uygun kredi seçeneklerinden yararlanabilirler.

Ziraat Bankası, vatandaşların finansal ihtiyaçlarını hızlı ve kolay bir şekilde karşılamalarını sağlayacak İhtiyaç Kredisi Kampanyası’nı başlatmıştır. Kampanyaya emekli olan vatandaşlar da katılabileceklerdir. Ancak emeklilerin bu kredi kampanyasından yararlanabilmeleri için emekli maaş hesaplarının Ziraat Bankası üzerinden olması gerekiyor.

Ziraat Bankası, İhtiyaç Kredisi Kampanyası’na katılmak isteyen vatandaşlar için işlem yapmak istedikleri banka şubelerine gitmelerine gerek yoktur. Sadece bankanın resmi internet sitesi üzerinden 5 dakika içerisinde sonuçlarını öğrenebilirler. Aynı gün içinde hesaplarına ödemeleri yapılır.

İhtiyaç Kredisi Kampanyası ile nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, kredi ödemelerini üç ay erteleyebilirler. Bu şekilde, kredi geri ödemesinin oluşturacağı yük vatandaşların sırtından alınarak daha rahat bir nefes almaları sağlanmaktadır. Kampanya kapsamında verilen krediler, en düşük faiz oranları ile sunulmaktadır.

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi kampanyası haricinde yüksek limitli kredi kullanacak olan vatandaşlara da borç kapatma kredisi imkanı sağlamaktadır. Banka, müşterilerinin finansal ihtiyaçlarına uygun çözümler sunarak, her zaman yanlarında olmaya devam edecektir.

finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP