Ziraat Bankası Emekli Kredisi Başvurusu 2021 (Emeklilik Kredisi Alma)

Ziraat Bankası Emekli Kredisi Başvurusu 2021 (Emeklilik Kredisi Alma)

Ziraat Bankası emekli kredisi olanakları nelerdir? Ziraat Bankası emekli kredisine nasıl başvurulur? Ziraat Bankası emekli kredisine başvuru şartları nelerdir? Tüm bu soruların cevaplarını ilgilileri için araştırdık.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:02
Ziraat Bankası Emekli Kredisi Başvurusu 2021 (Emeklilik Kredisi Alma)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ziraat Bankası emekli kredileri , özellikle emeklilik zamanlarında acil finansman desteğine ihtiyaç duyan kişiler için bankanın özel olarak sunmuş olduğu bir kampanyadır. Ziraat Bankası emeklilik kredisi , diğer bankaların vermiş olduğu kredi türlerinden tamamen farklı olarak sadece emekli vatandaşlara sunulur. Oldukça uygun faiz oranları ve geri ödeme koşullarıyla kişiler, bankaya olan borçlarını oldukça rahat ve kolay bir biçimde geri öderler. Biz zamanlar yapılan faizsiz emekli kredileri kampanyaları kadar olmasa da emekli kredileri de uygun koşullara sahiptir.

Ziraat Bankası Emekli Kredisi Olanakları Nelerdir?

Ziraat Bankası emekli kredisi avantajları , diğer kredilere kıyasla oldukça geniş bir avantaj yelpazesine sahiptir. Bankaların faiz oranları özellikle son dönemlerde oldukça yüksek olduğu için acil nakit desteğine ya da finansman ihtiyacına sahip olan emekli kişiler, bu kredileri çekmekte oldukça zorlanmaktadırlar. Bu yüzden Ziraat Bankası, emekli vatandaşlara uygun emekli kredilerini sunarak onların finansman ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olmaktadır. Ziraat Bankasından alınacak olan emekli kredilerinin avantajları ise şunlardır;

  • Ziraat Bankası emekli müşterileri için sağlamış olduğu emekli kredilerine diğer kredilere kıyasla daha farklı bir faiz sistemi uygulamaktadır. Bu sayede zaten oldukça az emekli maaşı alan kişiler, borçlarını öderken herhangi bir şekilde geri ödemede zorluk yaşmazlar.
  • Emekli kredileri verilen kişiler, kendi ödeme planlarını kendileri belirleyebilirler.
  • Kişilerin emekli maaşlarının sadece bir kısmı kredi vermek için teminat olarak alınmaktadır.
  • Kişiler maaşlarının 5 katına kadar emekli kredisi çekebilmektedirler.

Yukarıda verilen avantajlar emekli kredisi almak isteyen kişilerin sahip olduğu avantajlardır. Ziraat Bankası emekli kredileri hakkında daha detaylı bilgi almak için bankanın resmi internet adresi ziyaret edilebilir ya da müşteri hizmetleri aranabilir.

Ziraat Bankası Emekli Kredisine Nasıl Başvurulur?

Ziraat Bankası emekli kredisine başvuruda bulunmak isteyen kişiler, öncelikle bankanın kişilerden beklemiş olduğu birtakım şartları yerine getirmek zorundadırlar. Bankanın istediği tüm şartları yerine getiren kişiler emekli kredisi almak için başvuru yapabilirler. Ziraat Bankası emekli kredisi başvurularını direk olarak banka şubesi üzerinden almaktadır. Bunun en önemli sebebi kişilerle yüz yüze görüşerek uygun bir ödeme planının çıkarılması ve bankanın kişinin aldığı krediyi ödeyebileceğine dair kendince bir teminat almak istemesinden kaynaklanır. Kredi başvurusunda bulunacak olan kişilerin dikkat etmeleri gereken en önemli nokta yaş sınırını aşmamış olmaları ve alacakları krediyi ödeyeceklerine dair bankaya sağlam bir teminat sağlayabiliyor olmalarıdır. Emekli vatandaşlardan beklenen bu teminat emekli maaşlarıdır.

Ziraat Bankası Emekli Kredisine Başvuru Şartları Nelerdir?

Ziraat Bankası emekli kredisine başvuruda bulunmak isteyen kişilerin sağlamaları gereken şartlar genel olarak bankaların kişilerden beklediği şartlarla aynıdır. Buna göre Ziraat Bankasından emekli kredisi almak isteyen bir kişinin sağlaması gereken kredi alma şartları şunlardır;

  • Emekli kredisine başvuruda bulunacak olan kişinin 84 yaş sınırını aşmamış olması gerekmektedir. Yaş sınırını aşan kişiler maalesef emekli kredisi başvurusunda bulunamazlar.
  • Kredi almayı düşünen kişilerin alacakları kredi üst limitleri genellikle almış oldukları maaşın 5 katıdır. Daha fazla kredi için bu kişiler başvuruda bulunamazlar.
  • Kişilerin emekli olduklarını bankaya beyan edebiliyor olmaları gerekmektedir.
  • Krediye başvuruda bulunacak olan kişinin kredi notunun riskli grupta olmaması ve yüksek olması gerekmektedir. Bu kural tüm bankalar için genel olarak uygulanan bir kuraldır.

Yukarıda verilen şartlar, Ziraat Bankasından emekli kredisi almak isteyen kişilerin sağlaması gereken şartlardır. Bu şartlar sağlandığı takdirde kişiler, uygun faiz oranlarına ve geri ödeme koşullarına sahip olan emekli kredilerini rahatlıkla alabilirler.

Finans365.com / Özel İçerik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP