DOLAR

32,5408

0.08%
EURO

34,8539

0.34%
ALTIN(gr)

2.479,51

0,71%
BİST 100

%
Bankadan Kredi Nasıl Çekebilirim?

Bankadan Kredi Nasıl Çekebilirim?

Acil nakit para ihtiyacı olan kişilerin ilk tercihi bankadan kredi çekmek olmaktır. Bankaların kolay borçlanma imkanı sağlaması kredi çekmek istiyorum diyen kişi sayısını arttırırken kredi başvurusu için farklı pek çok yöntem bulunmaktadır. Peki, bankadan nasıl kredi çekilir?

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:22
Bankadan Kredi Nasıl Çekebilirim?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bankadan kredi çekmek istiyorum diyen kişilerin kullanabilecekleri farklı pek çok yöntem bulunmaktadır. Günümüzde artık bankalar şubeye gitmeden kredi kullandırmakta, internet şubesi kullanıcıları için açılan hesaplarından anında kredi kullandırılmaktadır. Peki, bankadan kredi nasıl çekilir?

Şubeden Kredi Çekmek

Kullanabileceğiniz yöntemlerden biride banka şubesinden şahsen başvuruda bulunarak kredi çekmektir. Bu yöntemde kredi kullanmak isteyen kişi ilgili kredi başvuru evrakları ile beraber bankaya başvuruda bulunarak kredi başvuru formu doldurur. Kredi için uygun bulunursa aynı gün kredi kullandırılır ve hesabına kredi masrafları düşüldükten sonra kalan para yatırılır. Bu başvurularda önemli olan kişinin yüksek kredi notu ortalaması bulunması ve aylık belgelenbilir geliri olmasıdır.

SMS Kredi Başvurusu

En kolay kredi çekme yöntemlerinden biride SMS kredi başvurusunda bulunmaktır. Bu yöntemde bankadan kredi çekmek isteyen kişi bankaların SMS kredi başvuru numaralarına kimlik numarası ve kullanmak istediği kredi tutarı gibi bilgileri kısa mesaj olar göndermektedir. Ardından banka yapılan başvuruyu değerlendirir ve uygun bulması durumunda kredi ön onayı vererek kredi kullandırımını gerçekleştirir. Kredi ön onayı başvurunun onaylandığı ve banka şubesini ziyaret ederek kredinin kullanılabileceği anlamına gelmektedir.

İnternetten Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Online kredi başvurus olarak ta anılan bu yöntemde kredi çekmek istiyorum diyen kişi kredi kullanmak istediği bankanın internet sitesi üzerinden online kredi başvuru formu linkini tıklayarak açılan pencerede kendisinden istenen kişisel bilgileri girerek kredi kullanmaktadır. Anında kredi ise bankaların internet şubesi müşterileri için sunduğu bir hizmet olup banka zaten müşterisi için hazır kredi limiti tanımlamakta, bu limitler dahilinde kişi istediği anda kredi tutarını hesabına aktarma imkanına kavuşmaktadır.

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP