EYT’lilere Müjde! Sinyali Verildi! EYT 2023′ de Çıkacak Mı?

EYT’lilere Müjde! Sinyali Verildi! EYT 2023′ de Çıkacak Mı?

3600 ek gösterge hususu ile ilgili gerçekleştirilen olumlu çalışmalar neticesinde Türkiye'de binlerce EYT mağduru da umutlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapmış olduğu bildirimde, 3600 ek gösterge sorununun 2022 senesinin sonunda çözüme kavuşacağını açıklamıştı. Yıllardır, emekli olmanın hayali ile yanıp tutuşan binlerce EYT'li, hükümetten kendileri için gelecek güzel bir haberi bekliyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:48
EYT’lilere Müjde! Sinyali Verildi! EYT 2023′ de Çıkacak Mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

3600 ek gösterge hususu ile ilgili gerçekleştirilen olumlu çalışmalar neticesinde Türkiye’de binlerce EYT mağduru da umutlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapmış olduğu bildirimde, 3600 ek gösterge sorununun 2022 senesinin sonunda çözüme kavuşacağını açıklamıştı. Yıllardır, emekli olmanın hayali ile yanıp tutuşan binlerce eyt’li, hükümetten kendileri için gelecek güzel bir haberi bekliyor. 2023 seçimlerine doğru gidilirken, bir gazetenin haberine göre, çokça konuşulacak EYT iddiası geldi. EYT yasasının, 2023 seçimlerinden önce çıkacağı iddia edildi. İşte EYT hususu ile ilgili ön plana çıkan gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde…

Eyt’liler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 3600 ek gösterge ile ilgili vermiş olduğu talimata benzer bir talimatı kendileri için vermelerini bekliyor.

EYT’liler İçin Yasa Çıkacak Mı?

Alınan bir son dakika haberine göre, 2023 seçimlerinden önce emeklilikte yaşa takılanlar için bir yasa çıkacağı duyuruldu.

Neler Olmuştu?

Bilindiği gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’e, “3600 ek gösterge ile ilgili çalışmalara başlayın! ” talimatını vermişti. Bunun üzerine yıllardan beri Türkiye’de eyt’liler olarak anılan emeklilikte yaşa takılanlar, umutlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, kendileri için aynı şekilde bir çalışma başlatılması yönünde talimat vermesini bekleyen eyt’liler, tam da güzel bir haber beklerken, bir gazetede yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimi vaadi şeklinde 2023 seçimlerinden önce emeklilikte yaşa takılanlar probleminin giderilmesi amacıyla yine aynı şekilde bir çalışma başlatılması talimatını vereceğini söyledi.

Gazetede yer alan haber: “EYT yasası, 2023 seçimlerinden önce çıkacak” şekildeydi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EYT’liler İçin Ne Demişti?

  • Bir işte emekli olduktan sonra yeni bir işte çalışmak istiyorlar, çift dikiş! 

  • Hizmetini tamamlayıp erkenden emekli olmak istiyorlar, siz önce yaşınızın emekliliği tutmasını bekleyin!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, her ne kadar da eyt’liler için yukarıdaki  cümleyi kullanmış olsa da aslında 2023 seçimlerine giderken, Türkiye’de şu anda emeklilikte yaşa takılanlar adı altında emekli olmanın hayalini kuran binlerce insan ile ilgili bir talimat verebilir ve emekli olmak isteyen eyt’lilerin emekliliğinin önünü açabilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP