DOLAR

32,5237

-0.08%
EURO

34,8023

-0.2%
ALTIN(gr)

2.419,95

-0,40%
BİST 100

%
Uzmanlar Uyarıyor, Kripto Paralar Ayı Piyasasına Giriyor, Bu Seviyelere Dikkat!

Uzmanlar Uyarıyor, Kripto Paralar Ayı Piyasasına Giriyor, Bu Seviyelere Dikkat!

Son birkaç gündür kripto para fiyatlarında ciddi manada düşüş meydana geliyor. Kripto para piyasasında öncü konumunda bulunan Bitcoin liderliğinde başlangıç yapan düşüş, ikinci sırada yer alan Ethereum’un 4 bin doların da altına çekilmesi ile devam etti.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:54
Uzmanlar Uyarıyor, Kripto Paralar Ayı Piyasasına Giriyor, Bu Seviyelere Dikkat!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kripto para Uzmanı Mehmet Çoban:

BTC/USD paritesinde 61 bin dolar rakamının altına çekilmesi teknik manada kısa vadeli olumlu bir görüntünün kısmen de olsa bozulmasına sebep oldu “

Dedi.

  Kripto Para Uzmanı Beste Naz Süllü, yapmış olduğu açıklamada Bitcoin kripto para biriminde satış baskısının 52 bin dolar civarlarına kadar süreceğini söyledi.

 Ekim ayından itibaren başlangıç gösteren kripto para piyasalarındaki fiyat yükselişlerinin dalgası kasım ayı içerisinde sürdü. Ekim ayında günler geçtikçe rekor kırmaya devam eden kripto paralar, kasım ayı içerisinde serbest düşüş gösterdi. Düşüşte , 2014 senesinde batan kripto para borsası Mt. Gox’un Bitcoin sahiplerine Bitcoin kripto para birimleri iade edeceği ve 2022 senesinde iade edilmiş olan Bitcoin kripto para birimlerinin ise satışa konu olabileceği beklentisi iddiası da etkili oldu.

Öncü kripto para birimi Bitcoin ’in, tarihi rekoru 60 bin dolar noktasından 55 bin dolara kadar gerilemesi başta olmak üzere kripto para piyasasında faaliyet göstermekte olan diğer kripto para birimlerinin de gerilemesine sebep oldu. Kısa süre içerisinde 14 bin dolar eridikten sonra yüzde yirmi civarında bir değer kaybeden Bitcoin ayı piyasası söylemlerinin kuvvetlenmesine sebep oldu.

Yeni güne 58 bin 03 dolardan başlangıç yapan Bitcoin kripto para birimi, gün içerisinde en düşük 55. 600 dolara kadar geri demişken en yüksek ise 58 bin 237 dolar seviyesinde alım satım işlemlerine tabi tutuluyor. 11.22’den itibaren Bitcoin kripto para birimi yüzde 2’ ye varan bir düşüş ile 56. 983 dolardan işlem görüyor. Ethereum Kripto para birimi ise 4 bin doların dahi altında

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP