DOLAR

32,5506

0.12%
EURO

35,0086

-0.13%
ALTIN(gr)

2.439,95

0,19%
BİST 100

%
Bitcoin, Ayı Piyasasına Mı Girdi?

Bitcoin, Ayı Piyasasına Mı Girdi?

Kripto para piyasalarından alınan bir son dakika haberine göre başta öncü kripto para birimi Bitcoin ve diğer altcoin piyasalarında çok sert dalgalanmalar devam ediyor. 10 Kasım tarihinde 69 bin dolar seviyesi ile zirveyi yakalayan Bitcoin, o günden itibaren düşüş trendi içerisinde gerilemeye devam ediyor. Bitcoin kripto para biriminin bugün görmüş olduğu 53 bin 500 dolar ile zirve seviyesinden yaklaşık olarak %20 oranında uzaklaşarak değer kaybına uğradığı ortaya çıktı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:56
Bitcoin, Ayı Piyasasına Mı Girdi?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

  Bitcoin ayı piyasası mı yoksa ayı tuzağı mı? Sorusunu gündeme getiren bu fiyatlar, diğer taraftan Bitcoin tarafındaki bu ters rüzgar, pek çok altcoin de de  yine aynı şekilde sert bir şekilde hissedilmeye devam ediliyor. Kripto para piyasası uzmanları ise spekülatif hareketler ile ve haber akışına açık olan Kripto paralar açısından uyarılarını tekrarladı.

Ayı Piyasası, Ayı Tuzağı Ne Demek?

2021 senesi ile 29 bin dolar ile geçiş yapan bir koyun, nisan ayı içerisinde 64 bin 850 dolara kadar çıkarak tarihi rekorunu kırmıştı. Spekülatif haber akışına ve çeşitli açıklamalara hızlı bir şekilde tepki veren Bitcoin, bahsi geçen bu tarihten itibaren yine yönünü aşağı doğru çevirdi.

Bitcoin Başta Olmak Üzere Diğer Kripto Paralar 2 Haftadır Baskı Altında

3 ay boyunca baskı altında kalan öncü para birimi Bitcoin, Temmuz ayı içerisinde El Salvador hükümetinin Bitcoin’i resmi para birimi olarak kabul etmesinin sonrasında toparlandı. Çeşitli kurumların kripto parayı destekleyici çeşitli kararlar alması sonrasında yeni zirvesine yaklaşan Bitcoin 10 Kasım tarihinde 69 bin dolar seviyesini gördü. Tarihi zirvenin sonrasında Bitcoin, yine aynı şekilde yönünü aşağı doğru çevirirken, son 2 haftalık süreç içerisinde kayıp %20’yi aşarak 53 bin 500 dolar seviyesine geriledi. Bitcoin kripto para biriminin değerinde meydana gelen kaybın %20’yi geçmesi ise piyasalarda ‘Bitcoin ayı piyasasına mı girdi?’ Sorusunu akıllara getirdi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP