DOLAR

32,5686

0.25%
EURO

35,0044

0.07%
ALTIN(gr)

2.448,61

0,52%
BİST 100

%
2022’de Kripto Para Piyasasında O Sektör Hüküm Sürecek

2022’de Kripto Para Piyasasında O Sektör Hüküm Sürecek

Ünlü kripto para borsası Crypto.com, 2022 senesi içerisinde kripto piyasasının neleri beklediğini inceledi ve bir araştırma yazısı kaleme aldı. Crypto.com sayfasında kaleme alınan raporda, borsanın araştırma uzmanları, 2022 senesi içerisinde kripto para piyasasının daha da fazla kabul göreceğini açıkladı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:01
2022’de Kripto Para Piyasasında O Sektör Hüküm Sürecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2022‘de Kripto Para Kullanıcı Sayısı 1 Milyara Ulaşacak

Kripto para borsası devi, 2022 senesi içerisinde kripto para piyasası araştırma geliştirme çalışmalarında ilk etapta kullanıcı sayılarını ele aldı. 2020 senesi uluslararası kripto para kullanıcılarının sayısının 2022 senesinin sonunda bir milyara ulaşacağını öngören araştırma uzmanları, konu ile alakalı şu ifadelere yer verdi:

“Uluslar, halk tarafından kriptoya yönelik artan baskıyı artık görmezden gelemezler. Çoğu durumda kripto endüstrisine karşı daha dostça bir duruş bekleyebiliriz. Gelişmiş ülkelerin kripto varlıkları için net yasa ve vergi çerçeveleri tasarlanmasını bekliyoruz. Buna paralel olarak, yüksek oranda enflasyonla savaşan ekonomik sıkıntılar ve değer kaybeden para birimleri ile karşı karşıya olan birçok ülke, El Salvador örneğini izleyerek kripto para birimlerini yasal finans aracı olarak kabul edebilir.”

İfadeleri kullanıldı.

Crypto.com araştırma geliştirme ekibi kullanıcı sayılarını incelemelerinin sonrasında kripto para projelerinin, klasik finans portföylerinde temel bir unsur haline geleceğini tahmin ettiklerini ise şu sözlerle kaleme aldı:

“Kayıp dolar, yatırım portföyleri için alternatif finans sınıfında demirbaş olarak yerlerini alacak. Bu yıl piyasaya sürülen ilk kripto para EFT’leri, kapasitelerinin ötesinde taleple karşılanması, ana akım finans endüstrisindeki daha fazla kripto enstrümanının yakında izleyeceğini gösteriyor. Bitcoin ve Ethereum spot EFT’leri (borsada işlem gören fonlar) bu yılın başlarında onay aldı. Morgan Stanley, JPMorgan, Bank Of America ile Credit Suisse gibi bankalar ile finans kuruluşları, ödemelerden transferlere ve yatırımlara kadar kripto para birimlerini ana hizmetlerini entegre etmek için kripto borsaları ile ortaklıklar yapmanın yollarını arıyor.”

 Çalışmada aynı zamanda 2022 senesi içerisinde kripto para düşüncesinin bütün dünyaya hakim olacağı ve en iyi yatırım araçlarının arasında kripto para varlıkları alım satım işlemlerinin olması ile ilgili çarpıcı detaylar da yer aldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP