Son dakika: Emeklilere ve EYT’lilere para musluğu sonuna kadar açıldı! Banka promosyonuna ek zam maaşla geldi
  • Finans 365
  • SGK - SSK - Bağkur
  • Son dakika: Emeklilere ve EYT’lilere para musluğu sonuna kadar açıldı! Banka promosyonuna ek zam maaşla geldi

Son dakika: Emeklilere ve EYT’lilere para musluğu sonuna kadar açıldı! Banka promosyonuna ek zam maaşla geldi

Emekli banka promosyonlarına zam geldi. Gelen zam maaş kaynaklı oldu. En düşük emekli maaşına zam gelmesi ile birlikte alınacak promosyona da zam geldi.

ABONE OL
24 Mart 2023 01:23
Son dakika: Emeklilere ve EYT’lilere para musluğu sonuna kadar açıldı! Banka promosyonuna ek zam maaşla geldi
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dakika: Banka promosyonuna ek zam maaşla geldi. Emeklilere ve EYT’lilere para musluğu sonuna kadar açıldı! Emeklilere maaş zammı ile birlikte promosyon ayarı: Daha fazla promosyon alacaklar. Bilindiği üzere emeklilere bankalardan maaşlarını 3 sene almaları şartı ile promosyon ödemesi yapılıyor. Yapılan promosyon ödemeleri maaşa göre belirleniyor. Maaş ne kadar yüksekse bankadan alınacak promosyon miktarı da o kadar yüksek oluyor.

EN DÜŞÜK MAAŞ 7 BİN 500 TL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün yaptığı açıklamada en düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya çıkarılacağını söyledi. AK Parti’den bugün gelen açıklamada ise en düşük emekli maaşının 7500 TL olması hakkında, “Sayın Cumhurbaşkanımız dün milyonları hakikaten sevindiren bir müjdeyi açıkladı; en düşük emekli maaşının 7.500 lira olacağını ifade etti. İnşallah biz AK PARTİ Grubu olarak, Cumhur İttifakı olarak bu konuyla ilgili kanuni düzenlemenin ön çalışmalarını yapıyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta bunun yasalaştırılmasını ümit ediyoruz, bunu planlıyoruz ve en düşük emekli maaşını 7.500 liraya çıkartıyoruz” ifadelerini kullandı ve emekli zammının kısa sürede geleceğini söyledi.

Emeklilere verilen banka promosyonlarına maaş zammıyla birlikte zam geldi. En düşük emekli maaşı 7 bin 500 TL olarak belirlenirken, bankaların promosyon ödemeleri de bu artışa göre düzenlendi.

Kamu bankaları, en düşük maaşı alan emeklilere 3 bin 500 TL promosyon verirken, Ziraat Bankası en düşük emekli maaşı olan 7 bin 500 TL’ye 4 bin 500 TL promosyon ödemesi yapacak.

Özel bankaların promosyon ödemeleri ise daha yüksek rakamlara ulaşıyor. Denizbank, 5 bin 500 TL maaşa 7 bin TL, 7 bin 500 TL maaşa ise 9 bin TL promosyon ödemesi yapıyor. ING Bank, 5 bin 500 TL maaşa 5 bin 950 TL ödeme yaparken, 7 bin 500 TL maaşa 7 bin 650 TL promosyon ödemesi yapıyor.

İş Bankası, 5 bin 500 TL maaşa 5 bin 250 TL, 7 bin 500 TL maaşa ise 6 bin 750 TL promosyon ödemesi yapacak. Yapı Kredi Bankası ise 5 bin 500 TL maaşa 5 bin 250 TL, 7 bin 500 TL maaşa 6 bin 750 TL promosyon ödemesi yapıyor.

Garanti BBVA, 5 bin 500 TL maaşa 5 bin 250 TL, 7 bin 500 TL maaşa 6 bin 750 TL promosyon ödemesi yapacak.

Maaş artışlarıyla birlikte alınacak promosyon tutarları da otomatik olarak artış gösterecek.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Süleyman

    Para musluğun açıyor diyorsunuz şimdiye kadar neden açmadı çünki önümüzde seçimler var milletin parasını millete dağıtma çabasında bizim bu millete buna inanıyor resman milletle dalga geçiyor çünki tütüştu ve koltuk sevdasında önce tüyü bitmemiş yetimlerin ve rahmetli olanların hakını versin


HIZLI YORUM YAP