Kredi Kartı Olan Vatandaşlara Müjde! Sistem Değişti!

Kredi Kartı Olan Vatandaşlara Müjde! Sistem Değişti!

Kredi kartı borcu olan vatandaşlar için kamu bankaları borçlarını ödemeleri için vatandaşlara özel bir kredi imkanı sunuyor. İşte sizi kredi kartı borcundan kurtaracak kredi detayları haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:53
Kredi Kartı Olan Vatandaşlara Müjde! Sistem Değişti!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Günümüzde kredi kartı kullanan çok fazla vatandaşımız var ve bu durumda borcu olan vatandaşlarımız da oldukça fazla. Borçlar sürekli faize biniyor ve ödenmesi daha güç hale geliyor. Bir kamu bankasının sunduğu imkan dahilinde kredi kartı borcunuz sorun olmaktan çıkıyor. Bulunan çözüm ile birlikte kredi kartı borcunuzu 18 ay vadeye bölerek tek çatı altında toplama imkanı sunuyor.

Hangi Bankalar Tarafından Uygulanıyor?

Ülkemizin önemli vakıf bankalarından biri olan Vakıf Bank bu konuda sorun yaşayan vatandaşlarımıza destek oluyor. Vatandaşların mağduriyetini azaltmak için 18 ay vadeli 20 Bin TL kredi ödemesi yapacak. Ayrıca Vakıf Bank’a borcu olup bu krediden yararlanmak isteyenler için banka vade süresini uzatıyor. Vatandaşların bu fırsattan yararlanmak için bizzat bankaya gidip başvuru yapmaları gerekecek. Diğer bankalar için henüz böyle bir açıklama yapılmaması vatandaşlar tarafından merak edilen konular arasında.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP