Otomobil Devi ÖTV İndirimleri Devam Etmesinden Memnun

Otomobil Devi ÖTV İndirimleri Devam Etmesinden Memnun

Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak yapmış olduğu bir açıklama ile ÖTV ve KDV indirimlerinin 3 ay daha devam edeceğini açıklamıştı. Renault Mais Genel Müdürü Çağdaş konuya dair açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:01
Otomobil Devi ÖTV İndirimleri Devam Etmesinden Memnun
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Enflasyon ile mücadele kapsamında alınan kararlardan birisi olan ÖTV ve KDV indirimleri yeni yılın ilk üç ayında da devam edecek. Bu indirimlerin devam etmesine ilişkin açıklama ise Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak’tan geldi.

Berat Albayrak konuya dair sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımında müjdeyi vermişti. Berat Albayrak’ın ÖTV indiriminin devam edeceğini açıklamasının ardından Renault Mais Genel Müdürü Çağdaş konuya dair bazı açıklamalarda bulundu.

OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE ÖTV MEMNUNİYETİ

Renault Mais Genel Müdürü Çağdaş, Maliye Bakanı Albayrak’ın açıklamalarının ardından yapmış olduğu konuşmasında, ÖTV indirimlerinin tüketiciye sağlanan önemli bir destek olduğunu ifade etti. Bu kapsamda 31 Mart tarihine kadar uzatılan destek konusunda memnuniyetlerini dile getiren Renault Mais Genel Müdürü Çağdaş şu ifadeleri kullandı.

“Hükümetimize teşekkürü bir borç biliriz. Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden otomotivde, kasım-aralık aylarında, tam zamanında yapılan ÖTV ve KDV indirimi ile sektörün çarkları dönmeye devam etti. Bu iki ayda verilen destek ile gerçekleşen ek satışlar sayesinde devletin vergi kaybı da önlenmiş oldu. Enflasyonla Topyekun Mücadele kapsamında katkımızı 2019 yılında da sürdüreceğiz.”

Otomotiv Haberlerinden anında haberdar olmak için.

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP