Kurtlar Vadisi Oyuncusu Korona Virüsü Sebebiyle Yaşamını Yitirdi
  • Finans 365
  • Otomotiv
  • Kurtlar Vadisi Oyuncusu Korona Virüsü Sebebiyle Yaşamını Yitirdi

Kurtlar Vadisi Oyuncusu Korona Virüsü Sebebiyle Yaşamını Yitirdi

Korona virüsü Kurtlar Vadisi oyuncusunun hayatına kaybetmesine sebep oldu. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan korona virüsü canlar almaya devam ediyor. Kurtlar Vadisi'nin Ordinaryüs' ü vefat etti.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:13
Kurtlar Vadisi Oyuncusu Korona Virüsü Sebebiyle Yaşamını Yitirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Korona virüsü sevilen oyuncunun hayatını kaybetmesine sebep oldu. Kurtlar Vadisi’nin Ordinaryüs’ ü vefat etti.

Şu an korona virüsüne yakalmış olup karantinada veya tedavi altında olan başka ünlülerde var.

Oyuncunun Ölüm Haberini Oğlu Paylaştı

Çin’in Wuhan şehrinde ortaya çıkan korona virüsü belası kısa sürede dünyaya yayılarak, binlerce kişinin yaşamını yitirmesine neden oldu. Türkiye’den de bir çok ünlü ismin yakalandığa hastalığa son olarak Kurtlar Vadisi oyuncusu da yakalandı ve bu sebebden hayatına veda etti.

Sanat dünyasından da kötü haberler gelmeye başladı. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde canlandırdığı ‘Ordinaryüs’ karakteriyle tanınan usta oyuncu Turhan Kaya (69), yaklaşık 10 gün önce öksürük şikâyetiyle Sultan Hamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesin’e başvurdu.

Tedavi altına alınan Kaya, bir süre sonra yoğun bakım servisine alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Theo Kaya, babasının öIüm nedeninin koronavirüs olduğunu açıkladı. Kaya’nın annesi, kız kardeşi ve oğlu olmak üzere temasta olduğu kişiler tarandı. Ancak hiçbirinde virüs bulgusuna rastlanmadı. Aile, Kaya’nın virüsü hastanede kaptığını iddia etti. Turhan Kaya’nın Fransız vatandaşı olan eski eşi yurtdışında bulunduğu için cenazeye katılamadı.

Turhan Kaya bugüne kadar Kurşun Yarası, Çemberimde Gül Oya, Binbir Gece, Doktorlar, Bıçak Sırtı, Kurtlar Vadisi Pusu, Menekşe ile Halil, Tatlı Bela Fadime, Dedektif Biraderler, Melekler Korusun, Bu Kalp Seni Unutur mu? Masumlar ve Şahsiyet gibi dizilerde rol aldı. Ayrıca Ayhan Hanım ve Üç Kuruş isimli filmlerde de çeşitli karakterleri canlandırdı. 2019 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur. Dizide Cengiz Erkmen karakterine hayat vermişti.

Oyuncuya Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP