Garanti BBVA İle HGS OGS Ödemeleri Artık Çok Kolay

Garanti BBVA İle HGS OGS Ödemeleri Artık Çok Kolay

1946 yılında kurulan ve kendini sürekli geliştiren Garanti BBVA hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Hgs Ogs geçişlerinde garanti bankası yeni sisteme geçti. Artık vadesiz banka hesaplarından veya kredi kartlarından ödeme talimatı vererek Hgs Ogs ücretini sürekli takip etmenize gerek kalmayacak. Peki Hgs Ogs ne? Nasıl kullanılıyor? Garanti bankasından ödeme yapmak için hangi yollara başvurmalıyız? Garanti hgs ne zaman gelir? Garanti hgs iptali nasıl olur?

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:09
Garanti BBVA İle HGS OGS Ödemeleri Artık Çok Kolay
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Garanti BBVA, HGS, OGS ödemelerini kolaylaştırdı.

HGS: Kgs kullanımının 31 Ocak 2013 tarihinde kullanımdan kalkmasıyla birlikte, Köprü ve Otoyollardan bariyersiz geçişte Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) kullanılmaya başlandı.

OGS: Ogs (Otomatik Geçiş Sistemi) cihazı ile Köprü ve Otoyollarda daha hızlı geçiş sağlanıyor.

Garanti Bankası Hgs Ogs Başvurusu

Hgs sahibi olabilmek için Banka’nın müşteri hizmetlerinden veya şubelerinden yetkililerle görüşebilir, ücretsiz Hgs sahibi olabilirsiniz. Ogs cihazı sahibi olmak için Banka’nın müşteri hizmetlerinden veya şubelerinden yetkililerle görüşebilir, Ogs cihaz sahibi olabilirsiniz.

Garanti Hgs Ogs Özellikleri

HGS

Hgs sahibi olabilmeniz için öncelikle garanti bankasından vadesiz hesabınız veya kredi kartınız olması gerekir. Hesabınız yoksa şubelerden başvuruda bulunarak hesap açtırabilir, kredi kartına sahip olabilirsiniz.

OGS

Ogs ödemelerinde de Hgs de olduğu gibi vadesiz hesabınız veya kredi kartınız olması gerekiyor. Garanti bankası bir kolaylık daha sağlıyor peki bu kolaylık ne? Ogs’yi çok kullanıyor ve bakiyenizi takip edecek zamanınız yoksa bankaya ödeme talimatı verip, Ogs’ye bakiye yüklemesi yapmasını isteyebilirsiniz.

Hgs Ogs İptali Nasıl Yapılıyor?

Garanti internet bankacılığı maalesef şuan iptal hizmeti vermiyor, ancak 444 0 333 Alo Garanti’den iptal işleminiz hızlı bir şekilde yapılıyor ve mevcut bakiyeniz hesabınıza aktarılıyor.

Hgs Plaka Değişikliği

Aracını değiştirenler için plaka değiştirme özelliği de mevcut. Alo Garanti’den, Garanti İnternet Bankacılığından veya Şubelerden plaka değişikliği talebinde bulunulabilir.

Ogs Garanti Süresi Ne Kadar?

Ogs cihazı garanti süresi 4 yıldır.

Garanti Hgs Ne Zaman Gelir?

Alo Garanti’den veya İnternet Bankacılığından başvuru yapmışsanız maksimum 1 hafta içerisinde HGS etiketiniz elinize ulaşır. Şubelerden hemen teslim alabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP