DOLAR

32,3834

-0.13%
EURO

34,7461

-0.18%
ALTIN(gr)

2.407,28

-1,13%
BİST 100

%
13.000 TL TL maaşla Türk Telekom personel alımı şartları açıklandı
  • Finans 365
  • Gündem
  • 13.000 TL TL maaşla Türk Telekom personel alımı şartları açıklandı

13.000 TL TL maaşla Türk Telekom personel alımı şartları açıklandı

ABONE OL
17 Ocak 2023 08:20
13.000 TL TL maaşla Türk Telekom personel alımı şartları açıklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Telekom İŞKUR ile beraber personel alımı yapacağını açıkladı. En kısa sürede alımları başlatacak olan Türk Telekom onlarca ilde farklı pozisyonlarda ilan yayınlayacak.  Binlerce kişiye istihdam alanı oluşturacak bu proje ile işsiz vatandaşın yüzü gülecek. İşte detaylar..

Ülkenin Her Yerinde İş İmkanı Sunuluyor

Çağrı merkezi alanında alımların daha çok olması bekleniyor. Dönem dönem bu şekilde alım yapmayı planlayan İŞKUR bu sayede sadece Telekom kategorisinde 5 bin kişinin iş sahibi olacağı belirtildi. Başvuru yapmak için belli başlı şartlar belirleyen Türk Telekom ve İŞKUR işsiz vatandaş için kolaylık sağlamayı da ihmal etmedi. AsiTT protokolünün imzalanması ile istihdam sınırlılarının daha da genişlemesi bekleniyor.

Müşteri memnuniyetini artırmak adına alımların sayısını artıracağını belirleyen Türk Telekom devamlı ilan sayfalarının kontrol edilmesini talep etti. Yurt sınırları içinde müşteri ağı en güçlü olan şirkette çalışmaya başlayan kişilerin sigorta-maaş-yol-yemek gibi problemlerinin olmayacağı açıktır.

Yurdun dört bir yanında alımların gerçekleşeceği belirtilince herkes araştırma yapmaya başladı. Buna göre, Erzincan, Erzurum, Van, Adıyaman, Diyarbakır, Burdur, Samsun, Amasya, Çorum, Ankara, Karaman, İzmir gibi illere alım yapılması bekleniyor. Değişen şartlara göre birkaç ilde daha pozisyon oluşturmayı düşünen İŞKUR bunu ilan sayfasında duyuracak.

Aranan şartlar ise, Office yazılımlarına hakim olmak, erkekler için askerlik probleminin olmaması veya muaflık, en az lise mezunu olmak, zaman yönetimi konusunda sıkıntı yaşamıyor olmak, etkili iletişim kuramın yollarını biliyor olmak gibi özellikler vardır. Her departman kendi özel şartlarını belirleme hakkına sahip olduğu unutulmamalıdır. Başvurular ise İŞKUR üzerinden olabileceği gibi kariyer.assistt.com üzerinden de oluşturulabilir.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP