DOLAR

32,3897

-0.12%
EURO

34,6198

-0.55%
ALTIN(gr)

2.388,41

-1,90%
BİST 100

%
Gönül Dağı İzleyici Kitlesini Büyütmeye Devam Ediyor!Yeni Fragman Yayınlandı Mı?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Gönül Dağı İzleyici Kitlesini Büyütmeye Devam Ediyor!Yeni Fragman Yayınlandı Mı?

Gönül Dağı İzleyici Kitlesini Büyütmeye Devam Ediyor!Yeni Fragman Yayınlandı Mı?

Gönül Dağı heyecan ve yüksek duygu içeren bir bölümü daha geride bıraktı. Gönül Dağı izleyicileri Gönül Dağı 5. yeni bölüm fragmanını merak ediyor. İşte 5.bölüm fragmanında merak edilenler. Hepsi haberimizin devamında..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:06
Gönül Dağı İzleyici Kitlesini Büyütmeye Devam Ediyor!Yeni Fragman Yayınlandı Mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gönül Dağı yayınlanan son bölümünde yine izleyicilere ekranlara kilitlemeyi başardı.Gönül Dağı geçen hafta son bölümü ile TRT 1 kanalında yayınlandı. Başrol kadrosunda Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Yavuz Sepetçi ve Ege Aydın’ın yer alıyor.

Yeni Bölüm Fragmanı Neden Hala Yayınlanmadı?

Herkes yayınlanacak yeni bölümü beklerken son bölümün etkisinden çıkamayanlar da var. 4. bölümüyle bir çok kişiyi etkisi altına alan dizide, Dilek, Taner’in çocukluğundan beri kendisini sevdiğini öğrendiği zaman duyguları karmakarışık olmuştu. Gönül Dağı’ndaki işlerinin az bir zamanda biteceği haberi de eklenince gitmekle kalmak arasında ne yapacağını bilemez. Taner, Dilek’in kısa zaman sonra kasabadan gideceğini öğrenince kaderine razı olur. Veysel, Ramazan ve Cemile; onun bu halini kabullenmezler ve Dilek’in kasabadan ayrılmaması için Taner’in haberi olmadan bir plan yaparlar. Çalışmaları durma durumuna getirmek için önemli bir makineyi bozarlar. Dilek ve ekibi bu makinenin nasıl tamir edilebileceğini araştırırken, bütün yollar Taner’e çıkar. Taner makineyi tamir ederse Dilek kasabadan ayrılacak, etmezse Dilek kasabada kalacaktır. Taner’in tercihi ne olacaktır? Öte taraftan Veysel’e kasaba dışından büyük bir iş teklifi gelmiştir. Veysel her şeyi arkasında bırakıp kasabadan ayrılacak mıdır? Herkes yayınlanacak olan 5. yeni fragmanını merakla bekliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP