Bu ay sonunda altın ve doların kaç para olacağını açıkladı! Vatandaş kuyumculara, dövizcilere akın etti!
  • Finans 365
  • Döviz
  • Bu ay sonunda altın ve doların kaç para olacağını açıkladı! Vatandaş kuyumculara, dövizcilere akın etti!

Bu ay sonunda altın ve doların kaç para olacağını açıkladı! Vatandaş kuyumculara, dövizcilere akın etti!

ABONE OL
12 Aralık 2022 15:12
Bu ay sonunda altın ve doların kaç para olacağını açıkladı! Vatandaş kuyumculara, dövizcilere akın etti!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaş kuyumculara, dövizcilere akın etti! Bu ay sonunda altın ve doların kaç para olacağını açıkladı! Doların yılbaşından sonra çok yükseleceğini ifade eden ekonomistler olduğu gibi bu konuda olumsuz düşünenler de bulunuyor. Bu şekilde yorumlar yapan ekonomistlerin dolar yatırımcısını strese soktuğu da bir gerçek işte soğuk duş etkisi oluşturacağı düşünülen dolat tahminleri!

Yeni Yılda Bizi Ne Bekliyor?

Ekonomik dalgalanmalar yeni yılın yaklaşması ve maaşlara yapılacak olan zamların ekonomiyi ne şekilde yönlendireceğini de herkes merak ediyor.

Yeni yıla beklentiler içinde girenler arasında emekliler, memurlar ve asgari ücretle çalışanlar bulunuyor. Bu ülkenin yarıdan fazlası anlamına gelmektedir.

Yeni yıldan sonra ekonomi alanında yükselişe geçmenin mümkün olmasının yanında özellikle dolar konusunda biraz tereddütler de bulunuyor. Bu yorumu yapanların dünya genelindeki gelişmelere bakarak bunları söylediği unutulmamalı.

Dolar ile ilgili soğuk duş etkisi yaratacak şeklindeki açıklamaların yılbaşından sonra ne şekilde yönlendirileceği bilinmiyor. Bilinen tek nokta ekonomimizin sıkıntı için de olacağıdır.

Bu Ay Sonunda Altın Ve Doların Kaç Para Olacağını Açıkladı!

Dolar kuru ve altın fiyatları ile ilgili yeni ön görülerini aktaran İslam Memiş doların bir yatırım değil ödeme aracı bulunduğunu söyleyerek “Dolar TL kuru ile gram altını kıyaslama yaptığımız vakit halk bunu enflasyona karşı bir ödeme aracı olarak görüyor. Fakat net rakamları ben size anında sıcağı sıcağına vereyim. Son 20 senelik getiriye baktığımız vakit gram altın/TL fiyatı yüzde 6290’lık bir getiriye sahip.

Altın fiyatları ve döviz kuru hakkında açıklama yapan İslam Memiş, altın fiyatlarının 1400 TL olacağını, dolar kurunda ise
düşüş beklediğini söyleyerek net rakam vermedi.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP