DOLAR

32,5914

0.31%
EURO

35,0470

0.2%
ALTIN(gr)

2.459,24

0,96%
BİST 100

%
Zoom ile Ders Yapılacak Mı? Öğretmenler Dersleri Zoom Üzerinden Mi İşleyecek?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Zoom ile Ders Yapılacak Mı? Öğretmenler Dersleri Zoom Üzerinden Mi İşleyecek?

Zoom ile Ders Yapılacak Mı? Öğretmenler Dersleri Zoom Üzerinden Mi İşleyecek?

21 Eylül 2020 tarihinde öğretmenlerden Zoom Üzerinden ders yapmaları istendi, artık dersler Zoom üzerinde mi işlenecek? Öğrenciler merak ediyor. Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:56
Zoom ile Ders Yapılacak Mı? Öğretmenler Dersleri Zoom Üzerinden Mi İşleyecek?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip Koronavirüs salgını sebebiyle eğitim öğretime uzaktan devam edilmekte, kademeli olarak yüz yüze eğitime geçen okullara ilkokul birinci sınıf öğrencileri ve anaokulu öğrencileri eğitime kademeli olarak başladılar fakat üst sınıf öğrencileri ne yapacak? Uzaktan eğitime şimdilik devam edecekler. Öğretmenler Ebaya açık platformlar üzerinden canlı dersler yapacak. Yalova, Muğla, İzmir gibi illere öğretmenlere zoom üzerinden ders yapmaları için baskı yapıldı söylentisi çıktı ve öğretmenlerin mecburen Zoom kullandıkları söylendi.

EBA Çöktü

Milyonlarca öğrenci eğitim döneminin ilk haftası EBA çöktüğü için giriş yapamadı, sisteme girişte yoğunluk uyarısı alınmıştı. Bakan Selçuk ise konuyla ilgili “bu bizim için olumlu bir habere çünkü inanılmaz bir talep var. Özellikle yüz yüze eğitimin başladığı günlerde bu talepte bir sıçrama oluştu. Bunla ilgili teknik arkadaşlar çalışıyor.” diyerek konuya açıklık getirdi ve sorunun düzeltileceğini ifade etti.

Siber Saldırı Riski Taşıyor

Zoom uygulaması ile ders yapmaya zorlanan öğretmenler bu durumdan çok rahatsız ve şikayetçiler, Zoom programı geçtiğimiz dönem güvenlik açığı tehlikesi ile gündeme gelmişti. Zoom ve benzeri uygulamaların güvenlik açığı olduğu ve siber saldırılara açık olduğu anlaşıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP