DOLAR

32,5398

0.15%
EURO

34,9172

-0.2%
ALTIN(gr)

2.437,91

0,09%
BİST 100

%
İnanılmaz Fırsat Vatandaşın Ayağına Geldi 3 Ay Geri Ödemeden 30 Bin TL’nin Sahibi Olun
  • Finans 365
  • Gündem
  • İnanılmaz Fırsat Vatandaşın Ayağına Geldi 3 Ay Geri Ödemeden 30 Bin TL’nin Sahibi Olun

İnanılmaz Fırsat Vatandaşın Ayağına Geldi 3 Ay Geri Ödemeden 30 Bin TL’nin Sahibi Olun

Bankaların bir kısmı vatandaşa makul krediler vermek için çalışmalarını sürdürüyordu. Çalışmaların sonuna gelen bankalar açıklama yaptı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:56
İnanılmaz Fırsat Vatandaşın Ayağına Geldi 3 Ay Geri Ödemeden 30 Bin TL’nin Sahibi Olun
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kamu bankaları ve özel bankalar vatandaşlar için ortak kredi kampanyaları oluşturma konusunda mutabakata vardı. Buna göre belli faiz oranları ve belli vade seçenekleri ile milyonlarca vatandaşa kredi verilmiş olacak. Her banka kendine göre faiz oranı ve vade seçeneği belirlese de belli sınırların dışına çıkamayacak. Buna göre Merkez Bankasının yakın tarihte vermiş olduğu faizleri indirin talimatıyla tüm bankalar faiz oranlarını güncelledi. Bundan dolayı faiz oranları pandemiden önceki halini almayacak. Ancak vade seçeneği bankaların inisiyatifine bırakıldı. Burada da 36 aya varan vade seçenekleri alt sınır olabilir. Kredi kampanyaları ile vatandaşın acil nakit ihtiyacı karşılanacağından koşullar sert olmayacak. Her vatandaş yararlanabilecek.

Her Banka Kendi Faiz Oranını Belirleyecek

36 ay vade imkanı sağlayan bankalardan 30 bin TL çekmek isteyen vatandaşlar için çeşitli alternatifler oluşturuldu. Buna göre ING Bank’ı tercih etmek isteyen vatandaşlar toplamda 11.344 TL ödeme yaparak borçlarını kapatmış olacak. Faiz oranları ise %1.54 olarak açıklanmıştı. TEB’den kredi çekmek isteyen vatandaşlar ise toplamda 10.622,56 TL ödeme yapmış olacak. TEB’de faiz oranını %1.45 olarak açıkladı. Kamu bankalarından olan Türkiye İş Bankasından kredi almak isteyen vatandaşlar %1.5 faiz oranıyla işlem görecek. Toplamda 11.022,54 TL ödeme yapılmış olacak bankaya. Bankaların tümüne mobil bankacılıktan ulaşmak mümkün. Ayrıca kredi kampanyası bitene kadar ALO Kredi Destek Hattı vatandaşların tüm sorularına cevap bulacak. Aynı platform üzerinden kredi başvurusu yapmak da mümkün.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP