DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

%
Günlük 5 Saat Çalışıp 5000 TL Kazanın!

Günlük 5 Saat Çalışıp 5000 TL Kazanın!

ABONE OL
25 Aralık 2022 10:19
Günlük 5 Saat Çalışıp 5000 TL Kazanın!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Ev konforunda para kazanmanın yollarını araştıran ev hanımları kendi bütçelerini yeniden şekillendiriyor. Özellikle ev hanımları bu işleri evlerinde yaparak aile bütçesine katkı sağlıyor.

Sabun Paketleme Üzerine

Ek iş olanakları arasında sabun paketleme, boncuk paketleme ve dizme, çorap katlama, makale yazmak bulunabiliyor. Ancak özellikle ev hanımları günlük 4 saatlik çalışma karşılığında 5000TL’ye kadar kazanç sağladıkları sabun paketlemeye ilgi gösteriyor. Firmaların günlük 15 kuruş ödediği sabun paketleme işi birkaç kişinin bir araya gelmesiyle daha kazançlı hale geliyor.

Özellikle büyük şehirlerdeki firmalar paketleme işi el oyalayıcı işleri yapmak istemediklerinden bu işleri evinden çalışmak isteyenlere verebiliyor. Adet başına 10 ila 15 kuruş arasında ödeme yapan firmaların her biri farklı ödeme şartları sunuyor.

Özellikle sabun paketleme işleri genelde bölgede sabun üretimi varsa veriliyor. Ege Bölgesi’nde evlerde üretilen zeytinyağlı sabunların paketlemesi evlere veriliyor.

İŞKUR ‘evde paketleme projesi’ sayesinde evde çalışarak gelir etmek isteyen kadınlar için önemli fırsatlar sunuluyor. El emeklerinin değerlenmesi ve işverenin mali yükünün azaltılması konusunda evde yapılan işlere ilgi artıyor.

Buna bağlı olarak kadın girişimcinin desteklenmesi için sağlanan iş fırsatları, ülke ekonomisi için de önemli. Çeşitli dernek ve federasyonlar kuran kadın girişimciler kooperatiften, el ürünlerine kadar geniş yelpazede emeklerini ortaya koyuyor. Sosyal medya üzerinden yapılan duyurulara devlet desteğinin sağlanması ve İŞKUR bünyesinde de evden çalışmanın desteklenmesi emekli, ev hanımı ve öğrenciler için yeni kazanç yollarının ortaya çıkması sağlanıyor.

İş Kur Genel Merkez İletişim Hattı: 444 7587 hattından evde paketleme işleri için bilgi alınabilir.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP