DOLAR

32,3381

0.17%
EURO

35,2222

0.07%
ALTIN(gr)

2.246,72

0,16%
BİST 100

%
Vodafone Yıl Sonu İnternet Kampanyasını Duyurdu, Milyonlarca Kişi Yararlanabilecek
  • Finans 365
  • Gündem
  • Vodafone Yıl Sonu İnternet Kampanyasını Duyurdu, Milyonlarca Kişi Yararlanabilecek

Vodafone Yıl Sonu İnternet Kampanyasını Duyurdu, Milyonlarca Kişi Yararlanabilecek

Yıl sonu yaklaşırken büyük markaların yapmış olduğu indirimlere ve kampanyalara operatörlerde katılıyor. Vodafone’da milyonlarca evde kalan vatandaşı sevindirecek bir haber ile geldi, bedava internet yıl sonuna kadar dağıtılacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:20
Vodafone Yıl Sonu İnternet Kampanyasını Duyurdu, Milyonlarca Kişi Yararlanabilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2020 Mart ayından beri süre gelen pandemi süreci vatandaşın evde daha çok vakit geçirmesini zorunlu kılıyor, hal böyle olunca internet kullanımı da artıyor. Özellikle iş ve eğitim hayatını online sürdürmek zorunda kalan kişilere daha fazla internet gerekiyor. Bu kapsamda Vodafone yıl sonuna kadar bedava internet dağıtacağını açıkladı. Bu kapsamda hatlara tanımlanan paketlerin sürelerini incelemek oldukça önemli, kazanılan bedava internetler bazen 1 gün bazen de 1 aylık süreli olabiliyor. Vatandaş bedava internete Vodafone mobil uygulaması üzerinden ulaşabilir.

Başka Hangi Kampanyalar Bulunuyor?

Abonelerin arkadaşlarını davet etmesi dahilinde 9 GB bedava internet kazanma şansı oluyor, sadece arkadaş daveti değil bir yandan da Vodafone yanımda uygulamasını indirenlere bol bol internet dağıtılıyor. Faturalı ya da faturasız hat sahibi olmak gibi şartları bulunmuyor, herkes yararlanabiliyor.

Bir diğer kampanya ise Vodafone 10 Tl harca 1 GB bedava internet kazan uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Aboneler faturalı ya da faturasız olsun, mobil ödeme alanları ile ödeme yapan herkes bu imkandan yararlanabilecek. Bu kapsamda anlık olarak hatlara paket tanımlaması yapılacak, ayrıca tüm müşterilere özel sunulan paketler ile bol internetli günler elde edilebilecek.

Tüm bu imkanlardan yararlanmak isteyen kişiler haber sitemizi takip edebilir ve Vodafone yanımda uygulamasını indirerek en güncel kampanyalardan anında haberdar olabilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP