DOLAR

32,4653

0.01%
EURO

34,7452

0.05%
ALTIN(gr)

2.478,56

0,67%
BİST 100

%
Odeabank Oksijen Hesap

Odeabank Oksijen Hesap

Oksijen Hesap, Odea Bank'ın günlük faiz getirisi olan bir vadesiz hesap türüdür. Müşterinin hesabında 4 bin TL, 4 bin Dolar ya da 4 bin Avro'dan az olmamak şartıyla bulunduracağı tutarın üzerindeki bakiye, 1 gün vadeli olarak değerlendirilir.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:31
Odeabank Oksijen Hesap
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Oksijen Hesap, Odea Bank’ın günlük faiz getirisi olan bir vadesiz hesap türüdür. Müşterinin hesabında 4 bin TL, 4 bin Dolar ya da 4 bin Avro’dan az olmamak şartıyla bulunduracağı tutarın üzerindeki bakiye, 1 gün vadeli olarak değerlendirilir ve de vadesi uzatılmadan vadeli hesaba sistem tarafından aktarılır. Üstelik yansıtılan faiz oranı gecelik faiz oranından da yüksektir. Özetle Oksijen Hesap, yüksek faiz kazancı sağlayan bir vadesiz hesaptır.

Oksijen Hesap’ta Faiz Kazancı Nasıl Elde Edilir?

Oksijen Hesap çalışma pratiğini bir örnekle açıklamaya çalışalım. Örneğin, hesabınızda 8 bin TL olduğunu varsayalım. 4 bin Liranız hesapta bırakılır ve onun üzerinde kalan 4 bin Liranız da gecelik vadeli hesabınıza otomatik olarak aktarılarak değerlendirilir. 1 günlük vade uzatılmadığı için de, müşteri günlük olarak bu tutarı değerlendirme ve kullanma şansı bulur.

Oksijen Hesap Başvurusu Nereden Yapılır?

Hali hazırda bir Odea Bank müşterisiyseniz ve de vadesiz hesabınız varsa size en yakın Odea Bank şubesi, Odea Bank Çağrı Merkezi ya da Odea Bank internet bankacılığından Oksijen Hesap başvurunuzu kolaylıkla yapabilirsiniz. Odea Bank müşterisi olmayanlar ise yüksek faiz kazancı elde etmek için www.odebank.com.tr’den ya da kendisine en yakın Odea Bank şubesine giderek Odea Bank müşterisi olup bir vadesiz hesap açtırabilir, hesaplarına Oksijen Hesap tanımlatabilirler. Görüldüğü üzere Oksijen Hesap sahibi olmak son derece kolay bir işlemdir ve de ekstra hiçbir prosedür gerektirmemektedir.

Oksijen Hesap’ın Özellikleri

Dediğimiz gibi Oksijen Hesap esasen bir vadesiz hesaptır. Bu nedenle de standart bir vadesiz hesaptan yapılabilen her türlü bankacılık işlemi Oksijen Hesap’tan da kolaylıkla yapılabilir. Havale/EFT işlemleri yapabilir, otomatik ödeme talimatı verebilir, hesabınıza fatura talimatı tanımlayabilir, kredi ya da kredi kartı ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Oksijen Hesap’ta Üst Yatırım Tutarı Var Mıdır?

Yüksek faiz kazancı elde etmek isteyen müşterilerin Oksijen Hesap’la ilgili en sık sorduğu sorulardan biri de budur. Evet, Oksijen Hesap’ta üst yatırım sınırı vardır ve 250 bin TL, 100 bin Avro ve de 100 bin Dolar olarak belirlenmiştir.

Oksijen Hesap’ta Faiz Oranları Nedir?

4 bin TL alt limit üzerinden 100 bin TL’ye kadar %14,50 oranından, 4 bin Dolar ya da Avro alt limiti üzerinden 100 bin Dolar ya da Avro’ya kadar da %4 şeklinde bir faiz oranı belirlenmiştir. Piyasa koşullarına göre Odea Bank bu faiz oranlarını değiştirme hakkına sahiptir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP