DOLAR

32,3554

-0.4%
EURO

34,8672

0.02%
ALTIN(gr)

2.398,79

-0,98%
BİST 100

%
Emekli Promosyon Tutarları Belli Oldu Mu? İşte En Fazla Ödeme Yapan Bankalar Listesi!
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Emekli Promosyon Tutarları Belli Oldu Mu? İşte En Fazla Ödeme Yapan Bankalar Listesi!

Emekli Promosyon Tutarları Belli Oldu Mu? İşte En Fazla Ödeme Yapan Bankalar Listesi!

ABONE OL
14 Ocak 2023 22:54
Emekli Promosyon Tutarları Belli Oldu Mu? İşte En Fazla Ödeme Yapan Bankalar Listesi!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Emekli vatandaşları uzun zamandır meraklandıran haber sonunda netleşti, promosyon ödemeleri her bir vatandaş için belli oldu. Bu kapsamda şartlar neler? Kimler ne kadar promosyon ödemesi alacak? İşte tüm detayları… Emekli vatandaş maaşını aynı bankadan 3 senedir alıyorsa bu haktan yararlanabilecek. Bankalar tarafından yapılan kampanyalar ile beraber emekliler de kendileri seçim yapabilecek, ayrıca otomatik ödeme talimatı vermek ya da bir tanıdığını getirmek gibi durumlar karşısında da promosyon ödemeleri artış gösteriyor.

Vatandaşlar eğer ki kendilerinden istenen farklı adımları da yerine getirirse bu tutarlar artış gösterebilir. Türkiye Emekliler Derneği kapsamında gündeme gelen konuyla alakalı,” Banka promosyon ödemeleri konusunda bir artış daha meydana gelsin. Promosyon ödemeleri sırasında komisyon kurulması söz konusu olsun ve tüm taraflar masada yer alsın.” Şeklinde bir açıklama geldi.

İşte En Fazla Ödeme Yapan Bankalar Listesi!

Emekli maaş promosyon ödemeleri vatandaşların yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Bu anlamda yarışta bankalar arasında oldukça kızıştı. ING Bank ve İş Bankası emeklilere oldukça yüklü miktarlarda promosyon ödemesi veriyorlar.

Bu 2 özel banka vatandaşlara maaşa ek olarak 7500 TL ödeme yapıyor. Emekli maaşının miktarına göre bu promosyon ödemesi değişiyor. Emekli maaş promosyonu kampanyalarında, TEB, Akbank ve Yapı Kredi Bankası da yüksek ödeme yapan bankalardan. Bu bankalardan emekliler 7.000 TL’ye kadar maaş promosyonu ödemesi alabiliyorlar. Bu promosyon tutarları da emeklilerin maaş miktarlarına göre farklılık oluyor.  Emeklilere Garanti BBVA ise 6.000 TL’ye kadar emekli maaş promosyonu ödemesi yapıyor. Fakat bu tutar ek promosyon ödemesi ile 7.500 TL’ye kadar çıkabiliyor. Bu ek ödeme amacıyla emekli müşterilerin özel şartları yerine getirmeleri gerekiyor.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP