DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Vakıfbank Kredi Kartı Borç Yapılandırması Paketini Açıkladı

Vakıfbank Kredi Kartı Borç Yapılandırması Paketini Açıkladı

Vakıfbank yapmış olduğu bir açıklama ile kredi kartı borç yapılandırma kampanyasına katıldığını duyurdu. Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:38
Vakıfbank Kredi Kartı Borç Yapılandırması Paketini Açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vakıfbank, Ziraat Bankası ile başlayan kredi kartı borç kapatma kampanyasına katıldığını duyurmuştu. Banka tarafından yapılan açıklamada, bireysel kredi kartlarına ödeme kolaylığı sağlanması amacıyla oluşturulan kredi paketlernin detaylarının belli olduğu vurgulandı. Bu kapsamda takipteki ticari kredi faizlerinin sıfırlanmasına yönelik paketten faydalanmak isteyen vatandaşlara şu bilgiler verildi.

VAKIFBANK KREDİ KARTI YAPILANDIRMASINA KATILDI

Vakıfbank tarafından yapılan açıklamada, kredi kartı borç yapılandırması kapsamında ihtiyaç sahiplerine “Yanındaki Güç Paketi” detaylarını ilan etti. Bu kampanyaya göre banka “Kredi kartı ödeme kolaylığı kampanyası” ile kredi kartına da özel bir çözüm sunuyor. VakıfBank bireysel kredi kartı müşterilerine 60 aya varan vadelerle borç yapılandırma imkânı tanıyor. Aylık yüzde 1,10 faiz oranıyla 24 aya, aylık yüzde 1,20 faiz oranıyla da 60 aya kadar vadelerle gerçekleştirebilecek. Ayrıca söz konusu bu kampanyadan VakıfBank bireysel kredi kartı müşterileri, VakıfBank ve diğer bankalardaki Aralık 2018 dönem borçları için faydalanabilecek.

Vakıfbank tarafından başlatılan kapmyan kapsamında yer alan bir diğer paket ise Vakıfbank’taki borçları 3 milyon TL’nin altında olan ve geçen yılsonu itibarıyla ödemelerinde 31 gün ve üstü aksama bulunanlara da altı aya varan ödemesiz dönemle yapılandırma imkânı oldu. Banka bireysel müşterileri için borçlarını üç ay ödemesiz dönem ile 36 aya varan vadelerle, ticari segmentteki müşteriler de altı ay ödemesiz olarak 60 aya kadar aylık yüzde 0.98’den başlayan faiz oranlarıyla yapılandırma imkanı sağlayacak.

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP