DOLAR

32,4767

-0.04%
EURO

34,8462

-0.39%
ALTIN(gr)

2.449,15

0,54%
BİST 100

%
Evden Çalışarak Ayda 5.500 TL Kazanın

Evden Çalışarak Ayda 5.500 TL Kazanın

ABONE OL
11 Ocak 2023 08:49
Evden Çalışarak Ayda 5.500 TL Kazanın
1

BEĞENDİM

ABONE OL

İŞKUR bu kapsamda özelliklere kadınlara yönelik evde çalışabilecekleri işlerin başvurularını başlattı, işte detayları… İŞKUR resmi internet sitesinde özellikle kadınlara özel işler yer alıyor, bunlardan biri de paketleme işi oluyor. Paketleme işi oldukça basit, günde sadece 2-3 saat ayırarak para kazanmanızı sağlayacak bir iştir. Fazla yorulmadan ayda 5500 Tl kazanmanızı sağlar, KPSS şartsız vasıflı ve vasıfsız paketleme işi yayınlandı.

Evde paketleme işi oldukça basittir, önce İŞKUR’a başvuruda bulunmanız gerekiyor. İŞKUR şubesine giderek veya online olarak başvuruda bulunabilirsiniz. Sizden talep edilen formu doldurun ve belgelerini gönderin. Kısa sürede başvurunuz değerlendirmeye alınır, İŞKUR meslek danışmanlığı aracılığıyla kayıt işlemleriniz gerçekleştirilir. Sms yöntemi ile de bilgi verilerek farklı el işleri yapılan işler kabul edilir.

Başvuru Detayları Nelerdir?

İŞKUR sitesinde şu an yayınlanan ilanda başvurular yapılabiliyor, ortalama 5.500 Tl ile aylık gelire katkı sağlayabilirsiniz. Böyle zorlu bir dönemde her ek gelir aile ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır. Peki kişilerin başvurularının onaylanması için hangi şartları taşıyor olmaları gerekir?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • Görevini yapmak için engeli bulunmamak
  • Devlete karşı hiçbir suçta bulunmamış olmak
  • Askerlikle ilişkili olmamak
  • 15 yaşını doldurmuş olmak

Şartları yer alıyor. Paketleme işleri genelde kına, toka gibi eşyaları içerir.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP