DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

%
BİM’den Ardı Ardına İş İlanları! 8.500 TL ile 10.500 TL Arası Maaşla Bu İllerde Personel Arıyorlar
  • Finans 365
  • Gündem
  • BİM’den Ardı Ardına İş İlanları! 8.500 TL ile 10.500 TL Arası Maaşla Bu İllerde Personel Arıyorlar

BİM’den Ardı Ardına İş İlanları! 8.500 TL ile 10.500 TL Arası Maaşla Bu İllerde Personel Arıyorlar

ABONE OL
14 Ocak 2023 23:20
BİM’den Ardı Ardına İş İlanları! 8.500 TL ile 10.500 TL Arası Maaşla Bu İllerde Personel Arıyorlar
1

BEĞENDİM

ABONE OL

BİM bu alımları İŞKUR üzerinde gerçekleştireceğini duyurdu. Birtakım şartlarla bu alımı yapacağını açıklayan BİM bu şartların neler olacağını da açıkladı. Başvuru tarihleri gibi detayların ise İŞKUR üzerinde ilan edileceği belirtildi. İşte detaylar.. Personel alımları yapılırken kişimin Türk vatandaşı olması gerektiği ayrıca 18 yaş ve üzeri olanların başvurusunun kabul edileceği açıklandı. Vardiyalı çalışmaların gerçekleşeceği bildirilirken vardiyalı çalışmaya uygun adaylar tercih edilecek.

Özellikle indirim günlerinde personele çok ihtiyaç duyulduğu bilinen bir gerçek. Tercihen perakende sektöründe zaman geçirmiş ve kariyerini bu yönde gerçekleştiren kişiler tercih edilecek. İletişim kabiliyeti yüksek olan ve ekip çalışmasına elverişli adayların başvuruları dikkate alınacak. Stant görevlilerinin de alınması planlamaktadır. Stant görevlisi olarak alınacak kişilerin buradaki stok durumlarına ve ürün hakkında bilgili olması gerektiğinin altı çizildi.

Son Güne Kadar Başvuruyu Bekletmeyin

Market içindeki fiyatlara genel itibariyle her çalışanın hakim olması istenmektedir. Bu özelliklere sahip adayların alınması beklenen pozisyonlarda belirlendi. Kasa reyon personeli, satış elemanı, kasiyer, sebze ve meyve personeli, satış danışmanı, ambar görevlisi, kozmetik personeli bu pozisyonlardan bazıları. Diğer pozisyonlar ve açılması öngörülen diğer alanlar için İŞKUR’un sitesi takip edilmelidir. Başvurular İŞKUR üzerinden olacağından buraya kayıt yaptırmanız gerekiyor. Kayıt yaptırdıktan sonra başvuru formunu doldurarak işlemi tamamlayabilirsiniz. Korona sürecinde işsiz kalan vatandaşlara önemli bir gelir kaynağı olacak olan bu alımlar için son günün beklenmemesi uyarısı da yapıldı.

BİM içeriğinde çalışmak isteyenler bağlamında firma resmi sitesinden yeni duyurular yayımladı.

Kasa Reyon Personeli

Taze Gıda Personeli

Et-Şarküteri Personeli

Meyve-Sebze Personeli

Depo Sevkiyat Şoförü

Muhasebe Uzmanı

Vasıfsız Eleman

Şoför / Sürücü

Satış Elemanı

BİM Personel Alımı Adresi 

BİM personel alım ilanlarına çevrimiçi müracaat yapılabilir. BİM içeriğinde çalışmak isteyenler firmanın resmi sitesinden duyurduğu duyurulara müracaatta bulunabilir. Başvuru Bim Kariyer sayfası üzerinden iş müracaat formu doldurulması ile yapılacak. BİM içeriğinde çalışmak isteyenler amacıyla müracaat adresi ( https://www.bim.com.tr/Categories/629/bim-de-kariyer.aspx ) olarak açıklandı.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)


HIZLI YORUM YAP