Yasak Elma 118. Son Bölümde Neler Yaşandı? Yıldız’ın Zaferi, Çağatay’ın Pişmanlığı, Kumru’nun Gamsızlığı, Ender’in Rezil Olması!
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Yasak Elma 118. Son Bölümde Neler Yaşandı? Yıldız’ın Zaferi, Çağatay’ın Pişmanlığı, Kumru’nun Gamsızlığı, Ender’in Rezil Olması!

Yasak Elma 118. Son Bölümde Neler Yaşandı? Yıldız’ın Zaferi, Çağatay’ın Pişmanlığı, Kumru’nun Gamsızlığı, Ender’in Rezil Olması!

Türk televizyonlarında Fox TV ekranlarında izleyici ile her pazartesi akşamı buluşmaya devam eden, yerli Dallas olarak adlandırılan, her hafta birbirinden değişik adrenalin dolu dakikaların yaşandığı Yasak Elma dizisi bu akşam yine bomba gibiydi.  

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:51
Yasak Elma 118. Son Bölümde Neler Yaşandı? Yıldız’ın Zaferi, Çağatay’ın Pişmanlığı, Kumru’nun Gamsızlığı, Ender’in Rezil Olması!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz Hafta Son Bölümün Finalinde Neler Yaşandı?

 Başından beri kocası Çağatay’ın kendisini Kumru ile aldattığını bilen Yıldız, sahneye ikisini de davet ederek ulu orta yerde her şeyi ifşa etti. Parmağındaki yüzüğü çıkartıp Çağatay’ın eline bırakan Yıldız, oradan uzaklaşıp gitti.

Kumru’yu babası Doğan oradan uzaklaştırırken Ender, kendine sığınacak liman arıyordu ve izleyicilerin düşündüğünün aksine Yıldız’ın yanında değil de Doğan’ın kalbine daha çok girebilmek amacıyla Kumru ve Doğan’ın yanında yer almayı tercih etti.

 Çağatay Bin Pişman!

 Hayat arkadaşı Yıldız’ı Kumru ile aldatmanın cezasını bin pişman olarak çeken Çağatay, Yıldız ile konuşmak için evine gittiğinde Yıldız’dan pek yüz bulamadı, hatta Yıldız’ın annesi Asuman dahi Çağatay’a biraz sert çıkıştı fakat Çağatay, tam da oradan çıkacakken Yıldız’ın oğlu HalitCan’ın kendisine ‘Baba’ şeklinde seslenmesi başta Yıldız olmak üzere Asuman hanımın da azıcık da olsa yumuşamasına sebep oldu. Ancak Yıldız, kararından vazgeçmeyeceğini söyledi ve her ne pahasına olursa olsun Çağatay’ın, Halitcan üzerindeki velayetini alacağını da söyledi, boşanma davasını açacağını da dile getirdi ki dediğini de yaptı. Şimdilik sadece boşanma davası açıldı bakalım bundan sonra halitcanın velayet davası açısından kazanacak mı kazanmayacak mı? Yani halitcan’ın babasının, resmiyette Çağatay olduğu kararı resmi ve yargı kurumları tarafından iptal edilecek mi? Bunu önümüzdeki bölümlerde göreceğiz.

 Ender, Arzu Konusunda Bu Sefer Baltayı Taşa Vurdu

 Ender, kardeşi Caner’i, Arzu’dan gelecek bilgileri daha da sıkı bir şekilde alabilmek amacıyla Arzu’nun evine böcek yerleştirilmesi için gönderdi. Buraya kadar tamam ancak Ender, Doğan’ın  hem sevgisini hem de güvenini kazanacağını düşündüğü an Arzu’nun kendisine ihanet ettiğini de söyledi ve Doğan, Arzu’yu da çağırdı. Üçgen bir cephe şeklinde meydana gelen bu gelişmelerin sonucunda Arzu, Ender’in aslında kardeşi Caner’i kendisinin evine gönderdiği ile ilgili görüntü kayıtlarını çıkartıp izletti ve daha sonrasında ise yanındaki şoföründe zaten Ender tarafından oraya yerleştirildiğini söyleyince Ender orada deyim yerinde ise yerin dibine girdi.

 İlk yüzleşme

 Doğan ile Çağatay, holdingde ilk defa karşılaştıklarında Doğan, Çağatay’a, ‘hisselerin tamamını bana saat ve buradan defolup git!’ Dedi ancak Çağatay, bunu kabul etmedi.

 Mehmet Ali Erbil’in Kızı Yasmin Erbil, 2 Bölüm Sonra Yine Ortaya Çıktı

 Dizi film kariyerine Yasak Elma dizisi ile Merhaba diyen Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil, Yasak Elma’da Kumru’nun en yakın arkadaşı Canan karakterine hayatı veriyor. Kumru ile araları bozulmuş ve Kumru, kendisine çok pis bir oyun oynamıştı. Kumru’nun, Çağatay ile ilişki yaşadığını aslında Canan’ da biliyordu ancak Kumru’nun babası Doğan, en yakın adamı Çetin’e içi para dolu bir zarf verdi ve bunu sus payı amaçlı Canan’a vermesini istedi. Canan parayı görünce hemen ortalıktan kayboldu.

 Ortalık karışmışken, Canan yine ortaya çıktı ve Kumru’ya aslında Çağatay ile ilişkisi olduğunu bildiğini ancak babasının bu durumun daha da bilinmemesi amacıyla kendisine para verdiğini itiraf etti. Bunun üzerine Kumru, soluğu babasının yanında aldı.

Doğan, her şeyin yolunda gittiğini herkese anlatmak amacıyla bir toplantı düzenledi ama bütün bunların tamamı Ender’in aklı ile gerçekleşti. Toplantıda Doğan, kızı Kumru’ya sonsuza kadar güveneceğini söylediği kameraların karşısında…

 Yasak Elma 119. Bölümde Neler Olacak?

 Ender’in, Doğan’ın gözüne girmek amacıyla kazdığı kuyuya kendisinin düşmesi sonucunda Doğan ile Ender arasında bundan sonra neler yaşanacağı merak ediliyor. Diğer taraftan, ihanetin intikamını çok ağır şekilde ödeten Yıldız, Çağatay’ı affedecek mi?

Kumru, babasının söylemesini istediği şeyin tam aksine kendi duygu ve düşüncelerini canlı yayında söyledikten sonra babasıyla arası bundan sonra nasıl olacak?

 Bu soruların cevapları ve çok daha fazlası 119. bölümde

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP