DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank işbirliği yaptı! Müşteri kaybına tahammül yok! 25 bin TL veriliyor
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank işbirliği yaptı! Müşteri kaybına tahammül yok! 25 bin TL veriliyor

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank işbirliği yaptı! Müşteri kaybına tahammül yok! 25 bin TL veriliyor

ABONE OL
31 Ekim 2022 08:33
Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank işbirliği yaptı! Müşteri kaybına tahammül yok! 25 bin TL veriliyor
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Müşteri kaybına tahammül yok! 25 bin TL veriliyor… Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank işbirliği yaptı! Ağustos ayına damga vuran emekli işçi ve memurların maaşlarına verilecek özendirme ek ödeme kampanyaların yaz mevsimi son ayını oldukça hareketlendirmişti. Özel bankalar tetikleme şeklinde emekli maaşını kendi bankalarına çekmek için özel ödemeler teklifi ile emeklilerin karşısına çıkmıştı.

Ardı ardına kampanyalar ve promosyon artışları yaz sonuna hareket getirmişti. Banka banka dolaşan işçi ve memur emeklileri en yüksek nakit miktarını tercih etmeye çalışmıştı. Bu arada kamu bankaları oldukça sessiz kalmıştı. Oldukça büyük emekli maaşı göçü kamu bankalarından özel bankalara doğru olmuştu.

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank Harekete Geçti

Özel bankalar tarafından bir süredir başlatılan ve çok yoğun bir ilgi gören emekliler için promosyon verilmesi kamu bankalarından da bekleniyordu. Kamu bankaları için Bakanlar Kurulunda yapılan bir toplantıda düzenlemeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan nezaretinde yapılmıştır. Bu toplantı sonrasında Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank’ın da promosyonlar yaparak gündeme düşeceğinin ilk sinyalini vermiştir.
Alınan kararlar sonrasında hemen harekete geçen kamu bankaları Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank gerekli düzenlemeleri yapıp ek ödeme hazırlığına başlamışlardır. Düzenlemelerin sonucu halka çok yakında açıklanacaktır.

Ek Ödemelerin 25 Bin TL’ye Çıkarılması Ne Zaman Olacak

Beklenilen haberin işçi ve memur emeklileri ile dul ve yetim maaşı alanlar tarafından hararet ile merak edilmektedir. Artan bütçe açıklarını kapatmak için iyi bir yöntem olarak geri ödemesiz bu ek ödemelerin çok sayıda kişi tarafından kullanılacağı kesindir.

Görünen o ki açıklamanın ardından kısa bir süre geçmeden, çok sayıda kamu bankalarına maaşını taşımak isteyen memur ve işçiler ile yetim ve dullar olacaktır. Bu talepler ile büyük bir maaş göçü olacaktır. Uzunca bir süre maaş taahhüdü ile müşteriler bağlanacaktır.
Tüm bunlara ek olarak emekliler için kamu bankaları tarafından başka avantajların sağlanması da gündemdedir. Kredi kartı olanakları genişletilerek, ihtiyaç kredisi ile faizlerinin avantajlı hale getirilmesi için yoğun çalışmalar yapılmaktadır. Uzun yıllardır halkın vazgeçilmezi olan kamu bankalarına bu şekilde geri dönüş fırsatlarına emeklilerden yoğun talep olacaktır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP