DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Kuveyt Türk 0 ve 2. el taşıt kredisi kampanyası başladı! İşte hızlı ve kolay kredi faiz oranı
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Kuveyt Türk 0 ve 2. el taşıt kredisi kampanyası başladı! İşte hızlı ve kolay kredi faiz oranı

Kuveyt Türk 0 ve 2. el taşıt kredisi kampanyası başladı! İşte hızlı ve kolay kredi faiz oranı

ABONE OL
1 Kasım 2022 08:13
Kuveyt Türk 0 ve 2. el taşıt kredisi kampanyası başladı! İşte hızlı ve kolay kredi faiz oranı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

İşte hızlı ve kolay kredi faiz oranı… Kuveyt Türk 0 ve 2. el taşıt kredisi kampanyası başladı! Yaptıkları bu çalışmayla müşterilerinin kredilere kolayca ulaşabilmesini sağlayan banka nakit ihtiyacı olan kimselerin rahat bir şekilde kredilere ulaşmasını hedeflemektedir. Diğer kredi kampanyalarına da Kuveyt Türk Mobil uygulaması üzerinden ulaşmak mümkündür.

Bankanın araç finansman kampanyası sayesinde araç almak isteyen kimseler uygun imkanlarla kredilerini alıp araçlarına kavuşabilecekler. Müşterisine değer veren bankanın ilerde hangi kampanyaları yapacağı da şimdiden merak uyandırmaya başladı.

Müşteri Olmayanlar da Yararlanabilir mi?

Kuveyt Türk’ün sunduğu araç finansman kampanyası sadece müşterileri için geçerlidir. Banka müşterileri kampanyaya başvurup kısa sürede, onaylanan kredilerini çekip araç alımı gerçekleştirebiliyorlar. Eğer sizlerde bu kampanyadan yararlanmak isterseniz bankanın müşterisi olmak için şubelere kadar gitmenize gerek yoktur.

Sadece bankanın mobil uygulamasını indirip gerekli adımları tamamlamanız müşteri olabilmek için yeterlidir. Genelde müşteri danışmanları başvurunuzun ardından görüntülü bir şekilde size dönmekte ve kayıt için sizden bazı bilgileri aldıktan sonra kaydınızı oluşturmaktadır. Ardından yine aynı uygulama üzerinden krediye başvurup hesabınızdan paranızı çekebilirsiniz. Yenilikçi bir firma olan Kuveyt Türk dijital bankacılık konusunda yaptığı çalışmalarla müşterilerinin taktirini kazanmaya devam etmektedir.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP