Carrefoursa’da bugün fiyatı 27,90’a düştü! Vatandaşlar akın etti! Efsane indirimler start aldı
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Carrefoursa’da bugün fiyatı 27,90’a düştü! Vatandaşlar akın etti! Efsane indirimler start aldı

Carrefoursa’da bugün fiyatı 27,90’a düştü! Vatandaşlar akın etti! Efsane indirimler start aldı

ABONE OL
20 Kasım 2022 09:32
Carrefoursa’da bugün fiyatı 27,90’a düştü! Vatandaşlar akın etti! Efsane indirimler start aldı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşlar akın etti! Efsane indirimler start aldı. Carrefoursa’da bugün fiyatı 27,90’a düştü! Mutfağınızda yumurtanızdan tutun sucuk salam peynir ve en önemlisi gelen son zamlardan sebep ay çiçek yağının abartılı bir meblağda satışa sunulmasıydı fakat Carrefoursa marketlerinde ay çiçek yağını 65 TL fiyat bandına çekip insanların ceplerini rahatlamasında yardımcı oldu. Bu indirimlerden yararlanabilmek için sadece internet sayfasına girip almak istediğiniz herhangi bir ürünü sepetinize ekleyip satın alabilirsiniz.

Son zamanlarda ay çiçek yağı ile birlikte yükselen un fiyatında da çok düşüş görüldü. Carrefoursa marketinin internet sayfasında ekmekten tutun tüm yiyecek içeceklerde indirim oldu. Mesela yumurtanın 30 adetli olan kutusunun fiyatı herkesin alabileceği fiyat bandına düşürerek insanların rahat rahat alışveriş yapmasına olanak sağladı.

Efsane Kasım indirimleri ile besin fiyatları da ucuzladı. Yudum ayçiçek yağı 4 LT satış fiyatı 174,90 liradan oluşturulan indirimle 144,90 liraya düşürülürken Söke un 2 KG satış fiyatı ise 27,90 liraya çekildi. Tat domates salçası satış fiyatı ise 26,95 TL olarak açıklandı.

İndirimler hangi ürünlerde ve ne kadar ?

Genellikle yüzde 25 indirim bulunuyor ve fiyatları oldukça insanın alabileceği fiyat bandına düşürüyorlar. Son zamanlarda artık neredeyse tüm masalarda Heinz adlı markanın ketçap ve mayonezi bulunuyor en iyi marka olarak bilinen Heinz fiyatı 43 TL civarında görülüyor.

Ardından geçtiğimiz aylarda maalesef temel ihtiyaçlardan birisi olan şekerin fiyatı cep yakıyor fakat carrefoursa marketin internet sayfasında 5 kilogram olan şekerin fiyatı 130 TL ile satışa sunulmaktadır.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP