Yok artık devenin nalı dedirtti! O tarihte dolar 40 TL olacak! Vatandaşın eli ayağı dolaştı!
  • Finans 365
  • Altın
  • Yok artık devenin nalı dedirtti! O tarihte dolar 40 TL olacak! Vatandaşın eli ayağı dolaştı!

Yok artık devenin nalı dedirtti! O tarihte dolar 40 TL olacak! Vatandaşın eli ayağı dolaştı!

ABONE OL
1 Aralık 2022 09:11
Yok artık devenin nalı dedirtti! O tarihte dolar 40 TL olacak! Vatandaşın eli ayağı dolaştı!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşın eli ayağı dolaştı! Yok artık devenin nalı dedirtti! O tarihte dolar 40 TL olacak! Selçuk Geçer diyor ki altın ve dolar patlama yapacak! Bu durumu görenler neye uğradıklarını şaşıracak ve dumur olacak. Selçuk Geçer yaptığı yorumlarla dikkatleri çekmeye devam ederken bu konuda başka ekonomi yorumcularını da takip etmeye başlamanın gerekli olduğunu düşünen bir kitle bulunuyor.

Bu sebeple farklı yorumları takip edenler de bazı sıkıntıların bulunduğunu ifade etse de Selçuk Geçer’in roket benzetmesi biraz daha etkili olmuşa benziyor.

Altın ve Dolar Ne Olur?

Devletin alacağı kararlar ile halkı desteklemesi ve gelecek kaygısını ortadan kaldırması gerekmektedir. Bu yapılmazsa altının doların her fırlayışında hal tedirgin olacak. Altın ne karda olacak? Doların çıkabileceği son seviye ne olur?

Bütün bunlar hem küçük esnaf tarafından hem de büyük yatırımcı tarafından dolayısıyla halk tarafında merak ediliyor.

Dolar 40 TL Olacak Mı?

Selçuk Geçer “Dolarda, Euro’da ikisi de yükselecek ve Türk Lirası karşısında daha fazla değer kazanacak. Hatta belki Euro daha fazla değer artışına uğrayacak. Türk lirasında çok büyük düşüş göreceğiz.

40 liraya mı? Evet, 40 liraya giden bir dolar kuru göreceğiz. Dünyada Euro dolar kuruna karşı yükselecek fakat Türkiye’de Türk Lirası dolara karşı değer yitirecek ve 40 lirayı bulacak. Bu bugünde olabilir, yarın da olabilir, 90 gün sonra da olabilir. Ama o kadar büyük bir kırılganlık içindeyiz ki bugün de yarında olsa bu olacak. Buna göre tedbirimizi almamız lazım” diyerek dolar kurunun 40 TL olacağını açıkladı.

finans365.com özel haber

Editörün notu: Haberimizde verilen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Finans365 sorumluluk kabul etmez. Selçuk Geçer‘in kendi yorumlarıdır.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Mehmet

    Bunun yaptığı ekonomistlik değil resmen manipülasyon yapmak nedir bu milleti altın dolara yönlendirme


HIZLI YORUM YAP