DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
PTT Kart Hesap Bakiyesi Sorgulama ve Öğrenme! PTT Hesap Bakiyesini Nasıl Öğreniriz?
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • PTT Kart Hesap Bakiyesi Sorgulama ve Öğrenme! PTT Hesap Bakiyesini Nasıl Öğreniriz?

PTT Kart Hesap Bakiyesi Sorgulama ve Öğrenme! PTT Hesap Bakiyesini Nasıl Öğreniriz?

ABONE OL
14 Aralık 2022 22:12
PTT Kart Hesap Bakiyesi Sorgulama ve Öğrenme! PTT Hesap Bakiyesini Nasıl Öğreniriz?
1

BEĞENDİM

ABONE OL

PTT Hesap Bakiyesini Nasıl Öğreniriz? PTT Kart Hesap Bakiyesi Sorgulama ve Öğrenme! Siz de bu yazıda vereceğimiz PTT kart hesap bakiyesi sorgulama yöntemleri ile kolayca hesap bilginize ulaşabilir ve işlemlerinizi yapabilirsiniz. Hesap bakiyesi kartınızda bulunan para miktarını siz müşterilerine gösterir. Diğer kartlardaki özelliklerin birçoğu banka kartında da mevcuttur. Aşağıdaki yöntemlerle kart bilginizi kolaylıkla sorgulayabilirsiniz.

ATM ile Bakiye Sorgulama

Bu sorgulama için birçok farklı yöntem vardır. İlk yöntem PTT bakiye sorgulamak için PTT ATM’lerine gidip sorgulama yaptırmanız gerekmektedir. ATM’ye kartınızın girişini yaptıktan sonra kartınızın 4 haneli sayısal şifresini yazmanız gerekmektedir şifreniz ile giriş yaptıktan sonra hesap işlemlerini seçmenizin ardından kart bakiyeniz ana ekranda görüntülenecektir. PTT kartını bütün bankaların ATM’lerine giderek kullanma imkânınız vardır. Ancak bunlardan bazılarının bakiye görüntüleme yetkisi bulunmamaktadır. Bakiye görüntüleme amacıyla gidiyorsanız Ziraat, Denizbank, Halkbank, Vakıfbank harici bankalara gitmemelisiniz.

Şubeye Giderek Bakiye Sorgulama

Bir diğer yöntem bakiye bilgisi için şubelere gitmektir. Şubeye giderek fiş alarak sıranın gelmesini bekleyin. Sıra size geldikten sonra yetkili kişiye TC. Kimlik numaranızı ve istenen bilgilerinizi vererek bakiye miktarınıza ulaşabilirsiniz.

İnternet Bankacılığı ile Bakiye Sorgulama

İnternet üzerinden PTT uygulamasını indirerek mobil bankacılık uygulamasını aktive edebilirsiniz. Mobil uygulaması size bir bankacılık şifresi verecek. Bu şifreyi her uygulamaya girişinizde kullanacaksınız. Şifreyi unutmamaya ve başkalarıyla paylaşmamaya özen gösterin. Bunun için PTT Kart bakiye sorgulama menüsüne girdikten sonra hesap miktarınıza kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Çağrı Merkezini Arayarak Bakiye Sorgulama

Çağrı merkezini alo PTT hattı ile 444 1 788 numarasından arayabilirsiniz. Bilgiye hemen ulaşmak için öne 1sonra 2 basmanız yeterlidir. Sizi yönlendirdiği yere girerek işleminizi sürdürebilirsiniz.

E Devlet Kapısı Üzerinden Bakiye Sorgulama

TC. Kimlik numaranızı ve e devlet şifrenizi girdikten sonra arama butonuna PTT kart sorgulama yazın. Sitenin sizi yönlendirmesi ile kart bilgilerinize ulaşacaksınız.

Sizde yukarıda verdiğimiz birçok farklı yöntemi kullanarak PTT kart hesap bakiyesi hakkında bilgiye erişebilirsiniz. Yöntemlerin hepsi size aynı sonucu verecektir. Kendinize en zahmetsiz gelen en kolay ve pratik yöntemi seçerek istediğiniz bilgiye ulaşabilirsiniz.

finans365.com özel içerik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP